Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Serie A: Νίκες «δια πυρός και σιδήρου» για Μίλαν και Ίντερ

Serie A: Νίκες «δια πυρός και σιδήρου» για Μίλαν και Ίντερ

Η Μίλαν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ολιβιέ Ζιρού ο οποίος έβαλε ξανά την υπογραφή του και με το πέναλτι-γκολ που πέτυχε στο 67΄ βοήθησε τη Μίλαν στο να περάσει νικηφόρα από το «Λουίτζι Φεράρις» με 2-1 επί της Σαμπντόρια, για την πέμπτη αγωνιστική της Serie A. Επιστροφή στις νίκες και για την Ίντερ.

Η Μίλαν πέτυχε κομβικής σημασίας νίκη εάν αναλογιστεί κανείς ότι από το 47ο λεπτό έπαιζαν με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λεάο), ωστόσο, βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν με τον Γάλλο στράικερ και να πάρουν τη τέταρτη εφετινή τους νίκη και παράλληλα να διατηρήσουν το αήττητο μετά από 6 αγώνες.

Αντίθετα η ομάδα της Γένοβα παραμένει χωρίς νίκη για έξι αγωνιστικές. έχοντας αρχίσει απογοητευτικά τη φετινή σεζόν.

Την ίδια ώρα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων της Ιντερ έβαλε ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς. Ο Κροάτης μέσος σκόραρε στο 89ο λεπτό από ασίστ του Μπαρέλα και οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 1-0 της Τορίνο στο «Σαν Σίρο», στο δεύτερο χρονικά ματς της 6ης ημέρας της Serie A.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι «κυνήγησε» το «τρίποντο» με όλες τις δυνάμεις της και για ψυχολογικούς λόγους, καθώς προερχόταν από δύο ήττες εντός κι εκτός των συνόρων, με 3-2 από τη Μίλαν στο κλασικό ιταλικό ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής και 0-2 από τη Μπάγερν στο παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις