Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Serie A: Νίκη τετράδας για τη Φιορεντίνα, νέα απώλεια η Νάπολι

Serie A: Νίκη τετράδας για τη Φιορεντίνα, νέα απώλεια η Νάπολι
ΑΠΕ

Η Φιορεντίνα επικράτησε με 1-0 της Τορίνο και κάνει… όνειρα για Champions League. Απ’ την άλλη, η Νάπολι έμεινε στο 0-0 με την Μόντσα στο “Ντιέγκο Μαραντόνα” -μια αγωνιστική μετά την ήττα της στην έδρα της Ρόμα- και βγήκε από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Την τρίτη σερί νίκη της πανηγύρισε η Φιορεντίνα, επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 της Τορίνο στο, την ώρα που η Νάπολι έμενε στο 0-0 απέναντι στη Μόντσα, χάνοντας κι άλλο… έδαφος για τα ευρωπαϊκά “εισιτήρια”, στα δύο ματς που άνοιξαν την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της ιταλικής Serie A.

Οι “βιόλα” τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στην Τορίνο, όμως βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 83′ με μία κεφαλιά… δυναμίτη του Λούκα Ρανιέρι, ο οποίος έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 4 αγώνων της “γκρανάτα” κι οδήγησε την ομάδα του στην τετράδα κι εντός των θέσεων που οδηγούν στο επόμενο Champions League.

Την ίδια στιγμή, η περσινή πρωταθλήτρια Νάπολι “γκέλαρε” για άλλο ένα παιχνίδι, αδυνατώντας να βρει τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα της Μόντσα. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έχασαν και πέναλτι στο 68′, καθώς ο Μερέτ νίκησε τον Πεσίνα απ’ την άσπρη βούλα και κράτησε το “μηδέν” στην εστία του. Στο 88′ αποβλήθηκε απ’ τον πάγκο κι ο τεχνικός της Νάπολι, Βάλτερ Ματσάρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις