Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Serie A, Σαμπντόρια – Γιουβέντους 1-3: Ασταμάτητη η «βέκια σινιόρα»

Serie A, Σαμπντόρια – Γιουβέντους 1-3: Ασταμάτητη η «βέκια σινιόρα»
ΦΩΤΟ Reuters

Η Γιουβέντους νίκησε και την Σαμπντόρια 3-1 στη Γένοβα για την 29η αγωνιστική και διεύρυνε στους 15 αγώνες το αήττητό της στη Serie A χτυπώντας την… πόρτα της κορυφής.

Mε δύο γκολ του Άλβαρο Μοράτα (23 πεν., 88′) η Γιουβέντους νίκησε την Σαμπντόρια που μείωσε προσωρινά στο 84′ με τον Σαμπίρι, ενώ νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι με τον Καντρέβα, αφού απέκρουσε ο Σέζνι, και διεύρυνε το αήττητο σερί της στη Serie A σε 15 αγώνες (10-5-0), παραμένοντας το απόλυτο φαβορί για την έξοδο στο Champions League, ενώ παράλληλα δεν σταματά να κάνει όνειρα για τον τίτλο, απέχοντας 4 βαθμούς από την πρωτοπόρο, Μίλαν, που έχει, όμως, ματς λιγότερο.

 

Στα ματς που διεξήχθησαν νωρίτερα η Σπέτσια εκμεταλλεύτηκε τη δυναμική του «Αλμπέρτο Πίκο» κι επιβλήθηκε της Κάλιαρι με 2-0.

Ο Βέρντε έχασε πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 36΄, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 0-0 αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν δύο γκολ, με σκόρερ τους Έρλιτς και Μάναϊ, φτάνοντας σε μια νίκη που τους επέτρεψε να έχουν μια σχετική άνεση από τη ζώνη του υποβιβασμού και να αντιμετωπίζουν με καλή ψυχολογία τη συνέχεια.

Στον άλλο αγώνα, η ουραγός Σαλερνιτάνα υποχρέωσε σε ισοπαλία (2-2) τη Σασουόλο σε ένα παιχνίδι ανατροπών, όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο «Αρέκι», η Σασουόλο ανέτρεψε το προβάδισμα και η Σαλερνιτάνα πήρε το βαθμό σκοράροντας στο 81΄.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις