Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Serie A, Σαμπντόρια – Νάπολι 0-4: «Τρένο» οι Ναπολιτάνοι, αγωνίστηκε ο Κώστας Μανωλάς

Serie A, Σαμπντόρια – Νάπολι 0-4: «Τρένο» οι Ναπολιτάνοι, αγωνίστηκε ο Κώστας Μανωλάς

Η Νάπολι του Κώστα Μανωλά είναι ασταμάτητη στο ξεκίνημα της φετινής Serie A και κόντρα στη Σαμπντόρια πέτυχε την πέμπτη νίκη της σε πέντε παιχνίδια, με το εμφατικό 4-0.

Οι Ναπολιτάνοι ήταν “καυτοί” από την αρχή του αγώνα και μόλις στο 10′ ο Οσίμεν άνοιξε το σκορ από ασίστ του Ινσίνιε, ο οποίος δημιούργησε και το δεύτερο γκολ στο 39′, με σκόρερ τον Φαμπιάν.

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε στο ματς και ο Κώστας Μανωλάς, αφού τραυματίστηκε ο Ραχμανί που του έχει “κλέψει” τη θέση του βασικού στα τελευταία παιχνίδια, με τη Νάπολι να συνεχίζει όμως στον ίδιο ρυθμό. Στο 50′ ο Οσίμεν πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ για το 3-0, ενώ ο Ζιελίνσκι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Λάτσιο έμεινε “ζωντανή” στο Τορίνο, αφού με γκολ του Ιμόμπιλε στο 90+2′ από τη βούλα του πέναλτι, ισοφάρισε σε 1-1 την ομώνυμη ομάδα και το γκολ του Πιάτσα από το 76′. Οι Λατσιάλι έφθασαν έτσι τους 8 βαθμούς, αλλά απομακρύνθηκαν κι άλλο από την κορυφή της Serie A, όπου δεσπόζει η Νάπολι με το απόλυτο των 15 βαθμών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις