Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Serie A’: Σε καραντίνα η Ουντινέζε και η Τορίνο

Serie A’: Σε καραντίνα η Ουντινέζε και η Τορίνο
Reuters

Η Serie A αρχίζει και… υποφέρει από τον κορονοϊό. Περισσότεροι από 80 ποδοσφαιριστές διαγνώστηκαν με COVID-19 το τελευταίο δεκαήμερο.

Μετά τη Σαλερνιτάνα, η οποία μπήκε σε καραντίνα την Τρίτη (04/01), άλλες δύο ομάδες της Serie A, η Ουντινέζε και η Τορίνο αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα με τον κορονοϊό κι αιτήθηκαν την αναβολή των αγώνων τους, καθώς θα πρέπει να μπουν σε συνολική απομόνωση.

Η ομάδα του Ούντινε που έχει ήδη 9 ποδοσφαιριστές της θετικούς στον κορονοϊό, μπαίνοντας σε συνολική καραντίνα, αιτήθηκε την αναβολή των αγώνων της εναντίον της Φιορεντίνα (Πέμπτη, 06/01) και της Αταλάντα (Κυριακή, 09/01). Την ίδια ώρα η Τορίνο, που έχει 6 παίκτες θετικούς στην Covid-19, ανακοίνωσε πως «όλη η ομάδα βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα για πέντε ημέρες».

Κάτι που σημαίνει πως η «γκρανάτα» δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στα παιχνίδια της με την Αταλάντα την Πέμπτη (06/01) και τη Φιορεντίνα (09/01). Περισσότεροι από 80 ποδοσφαιριστές διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό το τελευταίο δεκαήμερο, ωστόσο, για την ώρα η ιταλική Λίγκα δεν δείχνει διάθεση να προχωρήσει στην αναβολή των δύο προσεχών αγωνιστικών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις