Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Serie A: Στραβοπατήματα για Μίλαν και Γιουβέντους

Serie A: Στραβοπατήματα για Μίλαν και Γιουβέντους
ΦΩΤΟ Reuters

Η Γιουβέντους και η Μίλαν τα βρήκαν σκούρα απέναντι σε Έμπολι(1-1) και Μπολόνια(2-2) αντίστοιχα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Serie A, με τις δυο ομάδες να μην καταφέρνουν να κερδίζουν.

Δεν τα πήγαν όπως θα ήθελαν Γιουβέντους και Μίλαν στην 22η στροφή της Serie A, αφού αμφότερες δεν μπόρεσαν να πάρουν νίκες απέναντι σε Έμπολι και Μπολόνια, με την Ίντερ να βγαίνει κερδισμένη από τα δυο αυτά αποτελέσματα.

Η Γιουβέντους που αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές απο το 18′ λόγω της αποβολής του Μίλικ, αν και προηγήθηκε 1-0 με τον Βλάχοβιτς, έμεινε από δυνάμεις, με αποτέλεσμα η Έμπολι να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο γκολ του Μπαλντάνζι στο 70΄.

Μπορεί με αυτό τον πόντο η Γιούβε να ανέβηκε στην κορυφή της Serie A με 53 βαθμούς, ωστόσο έχει δυο παιχνίδια περισσότερα από την Ίντερ, η οποία είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο.

Από την πλευρά της η Μίλαν που είχε δυσκολότερο έργο ενάντια στην Μπολόνια, ήρθε ισόπαλη στο «San Siro» με σκορ 2-2 σε μια αναμέτρηση που εκτελέστηκαν συνολικά τρία πέναλτι.

Από αυτά το μόνο που έγινε γκολ ήταν εκείνο του Ορσολίνι στο 90+2, με τους παίκτες του Στέφανο Πιόλι να αστοχούν δυο φορές, κάτι που τους στέρησε τη νίκη.

Η Μπολόνια προηγήθηκε στο 29΄με τον Ζίρκζε, προτού η Μίλαν ισοφαρίσει στο 45 με τον Λόφτους Τσικ.

Ο ίδιος παίκτης στο 83΄έβαλε τους «ροσονέρι» μπροστά στο σκορ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν το 2-2 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ορσολίνι στο φινάλε του αγώνα.

Από τον πάγκο είδε όλο το παιχνίδι ο Μπάμπης Λυκογιάννης για την Μπολόνια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις