Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Σισέ in Μπουμσόνγκ out

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, την Παρασκευή και τέθηκε στην διάθεση του Φερέιρα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον Μπουμσόνγκ. Αγωνία για τον Νίνη. Φερέιρα: “Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος”.

Οι όροι του Τζιμπρίλ

Φερέιρα: Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον δικέφαλο και μετά την απουσία του στην Τούμπα, επιστρέφει δριμύτερος στην 11αδα του τριφυλλιού για το κομβικό παιχνίδι με την Ένωση. Αντίθετα ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ουσιαστικά τέθηκε νοκ άουτ για το ντέρμπι, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις με το σφίξιμο στη γάμπα.

Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον Σωτήρη Νίνη ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω της σύσπασης στον αριστερό προσαγωγό και η συμμετοχή του θα κριθεί στην προπόνηση του Σαββάτου.
 
 
Οι Ιωαννίδης και Μαρίνος προπονήθηκαν κανονικά, μετά την ίωση που τους ταλαιπώρησε και θα βρίσκονται στην αποστολή, με τον πρώτο να αγωνίζεται πιθανότατα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σπυρόπουλο, τον Γκοβού που ταλαιπωρείται από την οδοντιατρική επέμβαση που έκανε, τους τραυματίες Καρνέζη-Λουίς Γκαρσία και τον Πλεσί που απουσιάζει λόγω προσωπικού προβλήματος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε