Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Σοκ με Σιόβα! Χάνει την Μάντσεστερ, αγωνία για το Μουντιάλ – Τι λέει στο NewsIt ορθοπεδικός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σοβαρή ζημιά υπέστη τελικά ο Δημήτρης Σιόβας ο οποίος περνάει την πόρτα του χειρουργείου με κάταγμα έξω σφυρού. Έντονη ανησυχία στον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα ενόψει του Μουντιάλ.

Ο διεθνής αμυντικός στάθηκε άτυχος στην προπόνηση του Σαββάτου, όταν πάτησε άτσαλα σε προσπάθειά του στο δίτερμα. Μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε στο θεραπευτήριο «Μετροπόλιταν», η ενημέρωση που υπήρξε από πλευράς Ολυμπιακού ήταν πως ο Σιόβας υπέστη βαριά κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική.

Τελικά, μετά την απεικονιστική διάγνωση, διαπιστώθηκε κάταγμα του έξω σφυρού και ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες ώρες.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές διάστημα της απουσίας του, ωστόσο εκφράζονται φόβοι πως μπορεί να χάσει ακόμα και το Μουντιάλ!

Το NewsIt επικοινώνησε με τον χειρούργο ορθοπεδικό-αθλίατρο στο Ασκληπείο της Βούλας, Γιώργο Ανδρίτσο ο οποίος τόνισε πως ο συγκεκριμένος τραυματισμός, αν όλα πάνε καλά, θα αφήσει τον διεθνή αμυντικό εκτός δράσης περίπου 10 με 12 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως ο Σιόβας θα χάσει σίγουρα τα δύο παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα τρέξει για να βρεθεί στην επιθυμητή κατάσταση ώστε να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Μήτρογλου, η επιστροφή!

Σαλίνο: Νιώθουμε καλά και το βγάζουμε στο γήπεδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε