Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

“Σούπα” το ντέρμπι – Όλα μηδέν στο Φάληρο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0. Πρώτη “λευκή” ισοπαλία στο Φάληρο μετά από 42 παιχνίδια. Αποβλήθηκε ο Δώνης.

Το LIVE του αγώνα

Ο Ολυμπιακός είχε διπλάσιες τελικές προσπάθειες, τριπλάσιες στην εστία και κατοχή της μπάλας πάνω από 60%, αλλά με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο δεν μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό του και μοιραία για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο ξεκίνημα, όμως στη συνέχεια αμύνθηκε ιδανικά και όσο περνούσε η ώρα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε οι δύο ομάδες να συμβιβάζονται με την ισοπαλία.

Την μονοτονία εντός των γραμμών έσπασε η αποβολή του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο στο 65΄. Ο Σιδηρόπουλος έστειλε στα αποδυτήρια τον προπονητή του ΠΑΟΚ επειδή κλώτσησε μία μπάλα. Αυτή η απόφαση προκάλεσε έντονο εκνευρισμό και διαμαρτυρίες από την πλευρά του “δικέφαλου”, ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση του Μίτσελ ο οποίος συνόδευσε τον συνάδελφο του στα αποδυτήρια.

Το τελικό 0-0 (αποτέλεσμα που είχε να φανεί 42 ολόκληρα παιχνίδια στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης) διατηρεί την διαφορά των 17 βαθμών μεταξύ των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Μανιάτης, Φέισα, Μασάντο (70’ Φουστέρ), Βλαχοδήμος (60’ Φετφατζίδης), Αμπντούν (79’ Μήτρογλου), Τζεμπούρ

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Ολίσε (77’ Βούκιτς), Κάτσε, Λόρενς, Καμαρά (90+3’ Ρομπέρ), Σαλπιγγίδης (73’ Φωτάκης), Αθανασιάδης

Μίτσελ: Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι σαν τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης

Στα αποδυτήρια ο Σαββίδης: “Θα ξανασυναντηθούμε μαζί τους”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε