Πέμπτη, 23 Μαΐ
22oC Αθήνα

Στα… τάρταρα – Ο Απόλλων “σπρώχνει” τον Άρη στη Football League

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Άρης γιορτάζει φέτος 100 χρόνια ζωής, αλλά πλέον στο “Βικελίδης” δεν μπορεί κανείς να πανηγυρίσει. Οι “κίτρινοι” δεν κατάφεραν ούτε τώρα να κερδίσουν στην έδρα τους, ηττήθηκαν στη… μάχη των ουραγών από τον Απόλλωνα (2-0) και πλέον βλέπουν τον υποβιβασμό να πλησιάζει – Πρώτο “διπλό” στο πρωτάθλημα για την “Ελαφρά Ταξιαρχία” και βαθμολογική… ανάσα. Έντονες αποδοκιμασίες με τη λήξη για τους Θεσσαλονικείς

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς, ο Άρης γνώρισε την ήττα με 2-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” από τον Απόλλων και πλέον απέχει έξι βαθμούς από τις θέσεις της παραμονής.

Το κομβικό αυτό παιχνίδι για τις δυο ομάδες ξεκίνησε με “ψυχρολουσία” για τον Άρη, αφού ο Μίνγκας έδωσε μόλις στο 2′ το προβάδισμα στον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι έδειξαν επηρεασμένοι από αυτό το τέρμα, υπέπεσαν σε αρκετά αβίαστα λάθη, τα οποία δεν τους κόστισαν (όπως στη φάση του 7′ με τον Πετρόπουλό).

Στην συνέχεια οι Θεσσαλονικείς έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο ματς, “έκλεισαν” για αρκετά λεπτά τους φιλοξενούμενους στα καρέ του Τζόρβα (η καλύτερη στιγμή στο 21′ με τον Ηρακλή), αλλά η “Ελαφρά Ταξιαρχία” διαχειρίστηκε σωστά την πρωτοπορία της στο σκορ, ενώ σε κάποιες αντεπιθέσεις προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αμυντικό κενό που υπήρχε στα μετόπισθεν του Άρη.

Τα τελευταία λεπτά πριν την ανάπαυλα είχαν τεράστιο ενδιαφέρον, με τον Άρη να χάνει τρεις απανωτές ευκαιρίες, με πιο σημαντική το δοκάρι, σε σουτ του Σουνά. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Άρη να πιέζει και να χάνει με το… καλημέρα κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά στο 59′ ο Πετρόπουλος έδωσε σημαντικότατο προβάδισμα στον Απόλλωνα, με το τέρμα που πέτυχε.

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν τεράστια ευκαιρία -δυο λεπτά αργότερα- για να φέρουν το ματς στα ίσα, με το χαμένο πέναλτι του Παπαδόπουλου, κάτι που προκάλεσε μεγάλη γκρίνια στις εξέδρες του “Βικελίδης”. Ο Απόλλων συνέχισε σε αμυντικό… μοτίβο, οι “κίτρινοι”… σπατάλησαν κι άλλες ευκαιρίες, έχασαν το ηθικό τους κι έτσι η “Ελαφρά Ταξιαρχία” πήρε το πρώτο της “διπλό” στο πρωτάθλημα, αφού ο Τζόρβας δεν επέτρεψε στο 88′ στους γηπεδούχους να μειώσουν (18-7 οι τελικές υπέρ του Άρη).

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης, Τσουμάνης, Ηρακλής, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (74’ Τσουκάνης), Μανιάς, Σουνάς, Αγγελούδης (54’ Ρένια), Αγκάνθο. 

Στον πάγκο: Μπουζάνης, Γιαννίτσης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Καραγιάννης. 

Απόλλων (Λόρι Σάντσες): Τζόρβας, Χατζηζήσης (68’ Σόουζα), Παντελιάδης, Δεληζησης, Αλβάρες, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Αργυρόπουλος, Φαρινόλα (46’ Ντάλμπεργκ), Πετρόπουλος (91’ Μπάρκογλου). 

Στον πάγκο: Γουμάγιας, Τσιλιγκίρης, Γκουέλα, Καμαρά. 

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων) 
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Βέρρης (Χίου) 
Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε