Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Στην Γερμανία ο Ολυμπιακός – “Έχουμε την ποιότητα να νικήσουμε”

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τον βάλει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης αναχώρησε για την Γερμανία ο Ολυμπιακός. Πίστη για τη νίκη από Μακούν. Τζιμπούρ: “Θα παίξω”.

Ο μοναδικός που μίλησε στο “Ελ. Βενιζέλος” από την ερυθρόλευκη αποστολή ήταν ο Ζαν Μακούν ο οποίος τόνισε: «Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία».
Όσο για το ποια γραμμή θεωρεί πως θα κρίνει την αναμέτρηση, απάντησε: «Δεν είναι θέμα κάποιας συγκεκριμένης γραμμής, άμυνας, κέντρου ή επίθεσης. Θα πρέπει να κάνουμε συνολική προσπάθεια για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».
 
Την ίδια ώρα ο Ράφικ Τζιμπούρ μιλώντας στον Τύπο της χώρας του τόνισε πως οι μικροενοχλήσεις δεν θα του στερήσουν την συμμετοχή στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ.
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα της Αλγερίας “Competition”:
 
“Ξέρετε ότι ο Τύπος στην Ελλάδα υπερβάλλει μερικές φορές. Δεν έχω χτυπήσει. Νιώθω κάποιους πόνους στο πόδι, αλλά δεν πειράζει. Για μένα είναι κάτι το φυσιολογικό. Ξέρετε πως με τα συνεχόμενα παιχνίδια, τις προπονήσεις αλλά και τα ταξίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είναι πολύ φυσιολογικό να συμβεί κάτι τέτοιο.
 
Είναι προφανές ότι το ανθρώπινο σώμα βγάζει την κούραση σε μορφή πόνου. Παίξαμε το Σάββατο και αύριο (σ.σ.: σήμερα) ταξιδεύουμε για να παίξουμε το ματς του Champions League. Εάν όλα πάνε καλά, θα παίξω κόντρα στην Ντόρτμουντ. Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε