Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Στο “Χ”έρι του Αστέρα η πρόκριση

Στο “Χ”έρι του Αστέρα η πρόκριση

Το γκολ του Σανκαρέ και το τελικό 1-1 στην Φινλανδία με τη Ροβανιέμι φέρνουν τον Αστέρα Τρίπολης πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Το LIVE του αγώνα

Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους Φινλανδούς καθώς μόλις 52 δευτερόλεπτα μετά την σέντρα ο Οκονεν εκτέλεσε το φάουλ και ο Λαντενμάκι, ανενόχλητος, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ελληνικά ομάδα, ωστόσο, δεν άργησε να απαντήσει και το έκανε με το ίδιο νόμισμα. Στο 10ο λεπτό ο εξαιρετικός Ρόλε εκτέλεσε το φάουλ και ο Σανκαρέ με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Στη συνέχεια η ομάδα του Βεργέτη έλεγξε τον ρυθμό και στο 31΄έχασε καλή ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα με τον Ντε Μπλάσις, ενώ στο 35΄ο Ρόλε από εξαιρετική θέση ήταν άστοχος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο. Στημένη φάση για την Ροβανιέμι και κεφαλιά του Λαντενμάκι, με τη μπάλα ωστόσο αυτή τη φορά να φεύγει μόλις άουτ. Ο Αστέρας ισοφάρισε τις ευκαιρίες στο 52΄ όταν το σουτ του Μπακασέτα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η ελληνική ομάδα έχασε την καλύτερη της ευκαιρία στο 85΄ όταν από την σέντρα του Μπατιμπανγκά ο Μπαράλες έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά το οριζόντιο δοκάρι του στέρησε το γκολ.

Το τελικό 1-1 δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον Αστέρα ενόψει της ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα στην Τρίπολη.

ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ: Σάλχγκρεν, Σάξμαν, Ομπίλορ, Λάχντεμακι, Μάγιαβα, Όκονεν, Μάκιταλο, Όταρου (88′ Βίρτανεν), Νιάσι, Γκέι, Κόκο (23′ Λάχτινεν).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Καλιφά Σανκαρέ, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ρόλε (73′ Μουνάφο), Μπακασέτας (65′ Μπαντιμπανγκά), Ντε Μπλάσις (93′ Ζησόπουλος), Μπαράλες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε