Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Στο… μηδέν! Άνοστη “σούπα” στα Περιβόλια

Στο… μηδέν! Άνοστη “σούπα” στα Περιβόλια

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρηση στα Χανιά μεταξύ του τοπικού Πλατανιά και του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague. Το δοκάρι των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο η καλύτερη φάση του αγώνα. Αήττητες οι δυο ομάδες για τρίτο σερί αγώνα

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που είχε καλύτερο ρυθμό σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ενώ έφτασε μία… ανάσα από το 1-0 στο 22′, με το το δοκάρι με το μακρινό σουτ του Τσουράκη. Από την μεριά του, ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να δείξει καλό πρόσωπο και κατάφερε να φανεί απειλητικός μόνο στις καθυστερήσεις με το σουτ του Ακόστα που έδιωξε σε κόρνερ ο Ολιμπά.

Το δεύτερο μέρος στα πρώτα του λεπτά ήταν πιο ισορροπημένο, με τους Κρητικούς όμως να έχουν και πάλι το… πάνω χέρι και τους Γιαννιώτες να ψάχνουν μια καλή αντεπίθεση. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από τους φιλοξενούμενους, με το σουτ του Γιάκου (64′) να περνά λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.

Το ματς συνεχίστηκε με τον ΠΑΣ να έχει καλύτερη κυκλοφορία από τον Πλατανιά, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει κάποια κλασική φάση. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με το σουτ του Μενδρινού στο 90+3′ να περνάει άουτ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Χριστόπουλος): Ολιμπά – Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης – Τετέ (74′ Μαχαμάτ), Αγκιλέρα – Τσουράκης, Μενδρινός, Ζιλβάν – Ναζλίδης (66′ Τόρες).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης – Στρούνα, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (75′ Ναδάλες) – Τσουκαλάς, Χαρίσης (55′ Γιάκος), Λίλα – Ακόστα, Τσάβες, Ίλιτς (46′ Σαπαλίδης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε