Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Super Cup στο «Καραϊσκάκης»: Ένας τελικός παράσημο για τον Ολυμπιακό και διαφήμιση για την Ελλάδα

Super Cup στο «Καραϊσκάκης»: Ένας τελικός παράσημο για τον Ολυμπιακό και διαφήμιση για την Ελλάδα
Reuters

Το αναμορφωμένο “Γ. Καραϊσκάκης” εντυπωσίασε τους πάντες και ήταν το κατάλληλο “σκηνικό” για τον τελικό του UEFA Super Cup. Το γήπεδο του Ολυμπιακού απέσπασε πολλά συγχαρητήρια!

Το «Γ. Καραϊσκάκης» «φόρεσε» τα καλά του το βράδυ της Τετάρτης (16/08) και υποδέχτηκε τους φιλάθλους των Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλης για τον τελικό του UEFA Super Cup, ένα ματς που απέσπασε τα συγχαρητήρια της UEFA.

Έλληνες, Άγγλοι και Ισπανοί ποδοσφαιρόφιλοι κατέκλυσαν το φαληρικό στάδιο από νωρίς, περιηγήθηκαν στα πέριξ και τελικά πήραν τις θέσεις τους στην κερκίδα υπό τις οδηγίες των διοργανωτών.

Το «σπίτι» του Ολυμπιακού άλλαξε μορφή και έγινε “λαμπερό” για να υποδεχθεί τα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και όλους όσοι έκαναν το ταξίδι μέχρι την Ελλάδα για να δουν από κοντά την αναμέτρηση.

Οι επίσημοι λογαριασμοί του UEFA Champions League και του Europa League στα social media πέρασαν τις συγκεκριμένες εικόνες στα εκατομμύρια των followers, “διαφημίζοντας” το γήπεδο του Ολυμπιακού.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, παρακολούθησαν από κοντά τον τελικό του Super Cup και συνεχάρησαν τον Ολυμπιακό που ανέλαβε τη διοργάνωση και τη φιλοξενία, ενώ η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία έβαλε… άριστα στους Πειραιώτες σε όλα τα θέματα (οργανωτικά και ασφαλείας).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις