Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Super League 1: O ΠΑΣ Γιάννινα πήρε νίκη παραμονής με 1-0 στην έδρα του Ιωνικού – Τα αποτελέσματα στην 5η αγωνιστική των πλέι άουτ

Super League 1: O ΠΑΣ Γιάννινα πήρε νίκη παραμονής με 1-0 στην έδρα του Ιωνικού – Τα αποτελέσματα στην 5η αγωνιστική των πλέι άουτ
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στην 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1, μετά την εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι παραμονής στην έδρα του Ιωνικού.

Ένα γκολ του Μορέιρα στο 64ο λεπτό του αγώνα, ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι στη Νίκαια, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει το διπλό επί του Ιωνικού και να αυξάνει τη διαφορά των δύο ομάδων στους 5 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των πλέι άουτ της Super League 1.

Απίστευτο παιχνίδι και… σοκ για τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο, αφού ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο τελικό 2-2, με… buzzer beater στο 14ο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν στο ματς με δύο γκολ του Νίκα στο 10′ και το 44′, όμως ο Πέδρο Ζοάο μείωσε στο 60′ και “πάγωσε” τον Λεβαδειακό στην τελευταία φάση του αγώνα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ισοπαλία και στο Αστέρας Τρίπολης – Λαμία, όπου οι δύο ομάδες έδειξαν ικανοποιημένες με το βαθμό και το 0-0 έμεινε εύκολα μέχρι τέλους. Οι Αρκάδες διατηρήθηκαν έτσι σε απόσταση ασφαλείας από τις δύο θέσεις που οδηγούν στη Super League 2, ενώ και η Λαμία παρέμεινε εκτός της “επικίνδυνης” ζώνης, μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστική των πλέι άουτ.

Αντίθετα, στο ματς των… αδιάφορων και πρωτοπόρων των πλέι άουτ, Ο ΟΦΗ πήρε την εκτός έδρας νίκη με 3-2 από τον Ατρόμητο, σε ένα ματς με πλούσιο θέαμα και πέντε γκολ. Με Ντιουσέ και Μεγιάδο, οι Κρητικοί πήραν δύο φορές το προβάδισμα στο ματς, αλλά οι Πειρστεριώτες “απάντησαν” με Ρομπάιγ και Βούρο, για να πάνε οι δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. 

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο ΟΦΗ βρήκε και ένα τρίτο γκολ με τον Ντίκο στο 65′ και πανηγύρισε τη νίκη στο Περιστέρι, η οποία τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι άουτ και στο +3 από τον Ατρόμητο.

Τα αποτελέσματα στην 5η αγωνιστική

ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός 0-1

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-2

Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-3

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-0

Η βαθμολογία στα πλέι άουτ

7. ΟΦΗ 37
8. Ατρόμητος 34
9. Αστέρας Τρίπολης 30
10. ΠΑΣ Γιάννινα 30
11. Παναιτωλικός 30
12. Λαμία 27
13. Ιωνικός 25
14. Λεβαδειακός 24

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις