Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Super League 1, Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-3: Εντυπωσιακό «διπλό» πρωτιάς

Super League 1, Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-3: Εντυπωσιακό «διπλό» πρωτιάς
ΦΩΤΟ Intime

Ο Βόλος πέτυχε δυο γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου, επικράτησε τελικά του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1 μέσα στο “Γ. Καμάρας” και έκανε το 2x2 στη Super League 1, που τον κράτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Χωρίς βαθμό παραμένει η “Ελαφρά Ταξιαρχία”.

Τον απόλυτο αιφνιδιασμός πέτυχε ο Βόλος στο ματς στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, αφού πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 3′, άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Φερνάντες, στο οποίος ο Βέρκχουλστ δεν είχε απάντηση. 

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο δεκάλεπτο εκμεταλλεύθηκαν την γενικότερη… σαστιμάρα των γηπεδούχων δημιουργώντας προϋποθέσεις για την επίτευξη δεύτερου τέρματος, αλλά κάπου εκεί ο Απόλλων Σμύρνης άρχισε να ισορροπεί το ματς.

Στο 14′ Ο Ντάουντα έφυγε γρήγορα σε αντεπίθεση αλλά το σουτ του απέκρουσε με γροθιές ο Κλέιμαν, ενώ στο 21′ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε φάση διαρκείας στα καρέ των Θεσσαλών, με την μπάλα να βρίσκει σε σώματα σε δύο συνεχή σουτ. Στο 27′ γυριστή κεφαλιά του Σλίβκα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας.

Οι γηπεδούχοι κράτησαν τον έλεγχο του ρυθμού ως το τέλος του πρώτου μέρους, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δημιουργήσουν άλλη αξιόλογη ευκαιρία. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, είχαμε… εκκίνηση και στο δεύτερο ημίχρονο. Μόλις στο 49′ ο Βόλος έφτασε στο 0-2, με τον Φαν Βέερτ να σκοράρει με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι.

Σε μια προσπάθεια να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης, ο Γιάννης Πετράκης έκανε άμεσα τέσσερις αλλαγές, αλλά ο Βόλος δεν είχε σκοπό να.. πετάξει τους πρώτους του βαθμούς στη Super League. Στο 63′ ο Μπαρτόλο έκανε το 0-3 με όμορφη προσπάθεια, για να έρθει δυο λεπτά αργότερα ο Ιωαννίδης (μπήκε στο ματς λίγο νωρίτερα) και να μειώσει σε 3-1 με κεφαλιά.

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τα πάνω του ψυχολογικά, προσπάθησε να πετύχει ένα ακόμα γκολ που θα τον… έβαζε “δυνατά” στο παιχνίδι, αλλά ο Βόλος δεν το επέτρεψε, δεν δέχθηκε άλλο τέρμα (στο 90+3′ η κοντινή κεφαλιά του Λισγάρα έστειλε την μπάλα στον αντίπαλο πορτιέρε) κι έτσι κράτησε την “Ελαφρά Ταξιαρχία” στους μηδέν βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις