Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Super League 1, Λεβαδειακός – Ιωνικός 1-0: Πήραν το ντέρμπι ουραγών οι Βοιωτοί

Super League 1, Λεβαδειακός – Ιωνικός 1-0: Πήραν το ντέρμπι ουραγών οι Βοιωτοί

Ο Λεβαδειακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι ουραγών της 15ης αγωνιστικής της Super League 1. Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε εντός έδρας του Ιωνικού με 1-0.

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Ιωνικού στη Λιβαδειά και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Δούμτσιος στο 32ο λεπτό. Μοιραίος για την ομάδα της Νίκαιας ο Έας Άοσμαν, ο οποίος «σπατάλησε» τουλάχιστον τέσσερις καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Λεβαδειακός ανέβηκε έστω και προσωρινά στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς, αφήνοντας από την άλλη τον Ιωνικό στον πάτο της βαθμολογίας με 8 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς, 4-3-3): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης (62′ Τζημόπουλος), Βήχος, Τσάπρας, Μπάχανακ, Μεχία, Νίκας (62′ Τορό), Χάμοντ, Βρακάς, Δούμτσιος (89′ Τσιριγώτης), Μουτίνιο.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός, 4-2-3-1): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Σόουζα, Σάκιτς, Αντούνες (46′ Μασάς), Τσίμπσαχ, Άοσμαν, Φαντιγκά, Λοβέρα, Ιωαννίδης (70′ Ελευθεριάδης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις