Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Super League 1: Ομόφωνο αίτημα για ξένους διαιτητές σε όλα τα πλέι οφ και elite στα ντέρμπι των Big-4

Super League 1: Ομόφωνο αίτημα για ξένους διαιτητές σε όλα τα πλέι οφ και elite στα ντέρμπι των Big-4
Intime.gr

Στο περιθώριο της κλήρωσης των πλέι οφ της Super League 1, οι εκπρόσωποι των έξι ομάδων που θα μετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα είχαν μια συζήτηση για τους διαιτητές των αγώνων και συμφώνησαν να καταθέσουν αίτημα στην ΕΠΟ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ της Super League 1 συμφώνησαν ομόφωνα να κάνουν αίτημα στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ για ξένους ρέφερι σε όλα τα ματς του μίνι πρωταθλήματος.

Μάλιστα, στο ίδιο αίτημα να ζητήσουν elite διαιτητές για τις αναμετρήσεις του Big-4. Και από εκεί και πέρα θα είναι θέμα της ΚΕΔ και του αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ αν θα μπορέσει να ικανοποιήσει το αίτημα των ομάδων.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την εισήγηση του Τάκη Μπαλτάκου για την αύξηση της αμοιβής των ξένων διαιτητών που έρχονται στην Ελλάδα, με σκοπό να προσελκύσει Elite ρέφερι.

Η εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ για αύξηση του μισθού των ξένων διαιτητών εγκρίθηκε και αυτός σχεδόν τριπλασιάζεται, καθώς από 1.500 ευρώ ανά αγώνα, θα φτάσει στις 4.000, ενώ θα αυξηθούν και οι αμοιβές των βοηθών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις