Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

Super League 1: Στη Ριζούπολη τα εντός έδρας παιχνίδια της Κηφισιάς

Εθνική Ελλάδας Ριζούπολη
ΦΩΤΟ intime

Η Κηφισιά κέρδισε την άνοδο στη Super League 1 και ετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή της στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδας, όπου και θα αγωνιστεί όμως σε νέα έδρα.

Όπως έκανε γνωστό ο ιδιοκτήτης της Κηφισιάς, Χρήστος Πρίτσας, η ομάδα του θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Ριζούπολης, για τα εντός έδρας παιχνίδια της, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν στη Super League 1.

Οι δηλώσεις του Πρίτσα

“Η ομάδα μας θα ξεκινήσει να αγωνίζεται στο γήπεδο της Ριζούπολης. Έχουμε δύο προπονητικά κέντρα, τα οποία είναι εξαιρετικά. Το ένα είναι το Ζηρίνειο, που έχει γίνει πλήρης ανακαίνιση σε όλα τα επίπεδα. Το άλλο γήπεδο, που θα χρησιμοποιούμε ως προπονητικό κέντρο, είναι αυτό της Καισαριανής, στο οποίο έχουμε επενδύσει πάρα πολλά χρήματα. Έχει γίνει άρτια εξοπλισμένο. Αυτή τη στιγμή γίνεται η τοποθέτηση καινούργιου χλοοτάπητα με έξοδα της ομάδας μας. Φτιάξαμε γυμναστήριο, καινούργιους χώρους αποδυτηρίων.

Όλοι οι φορείς είναι σύμφωνοι, θα είναι αρωγοί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί η λύση, ώστε η ομάδα μας να επιστρέψει στην πόλη και να υπάρξει ένα γήπεδο προδιαγραφών Super League 1, για να επιστρέψουμε στο σπίτι μας, στην Κηφισιά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις