Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Super League 1: Το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ημέρας

Super League 1: Το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ημέρας
ΦΩΤΟ Intime

Πέφτει σήμερα (4/9), η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Super League 1, με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Ριζούπολη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Super League 1 με…. πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Στις 21:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης, Άρης και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τις δυο ομάδες να ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία.

Οι ”κιτρινόμαυροι” μετά την ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό, γεγονός που οδήγησε στην απομάκρυνση του Χερμάν Μπούργος, αναζητούν διακαώς την επιστροφή στις νίκες που θα τους κρατήσει σε κοντινή απόσταση με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στον πάγκο του Άρη θα κάτσει ως υπηρεσιακός προπονητής ο Απόστολος Τερζής, ο οποίος είδε τον Λουίς Πάλμα να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του για την σημερινή αναμέτρηση στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης.

Από την άλλη, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί των αποτελεσμάτων που θα τους κρατήσει στη κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου η οποία προέρχεται από μια νίκη στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων απέναντι στον Ατρόμητο θέλει να επικρατήσει στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν και να ξεφύγει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία από τον αιώνιο αντίπαλο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νέσμπεργκ, Κάργα, Κουαλιάτα, Κούτσια και Ρικάρντο.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ θέλει να αφήσει πίσω της το στραβοπάτημα με τον Βόλο και να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον πάντα μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ματίας Αλμέιδα για το σημερινό ματς στη Ριζούπολη συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τους Μακουντί και Ελίασον, ενώ στη διάθεση του τεχνικού της Ένωσης τέθηκε και ο Άμραμπατ ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν. 

Από την άλλη τα προβλήματα δεν λείπουν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Θανάση Στάικο να μην υπολογίζει τον Λώλη λόγω τραυματισμού, ενώ η μεγάλη απουσία είναι αυτή του Ισπανού επιθετικού Κόντε ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα απουσιάσει τουλάχιστον για επόμενους έξι μήνες.

Νωρίτερα το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας της 3ης αγωνιστικής της Super League 1 ανοίγουν οι αναμετρήσεις, Ατρόμητος – Παναιτωλικός και Βόλος – ΟΦΗ.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:

18:30 Ατρόμητος-Παναιτωλικός
19:00 Βόλος-ΟΦΗ 
21:30 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 
21:30 Άρης-ΠΑΟΚ 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις