Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Super League 1, Βόλος – Ατρόμητος 3-0: Ασταμάτητοι και πρωτοπόροι οι Θεσσαλοί

Super League 1, Βόλος – Ατρόμητος 3-0: Ασταμάτητοι και πρωτοπόροι οι Θεσσαλοί

Ο Βόλος συνεχίζει να προελαύνει στη φετινή Superleague 1, αφού επικράτησε και του Ατρομήτου με 3-0, έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα και βρέθηκε ολομόναχος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Βολιώτες δυσκολεύτηκαν περισσότερο από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στους Περιστεριώτες, αλλά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ροσέρο στο 59′ και “σφράγισαν” τη νίκη με δύο γκολ των Φαν Βεερτ και Τερεζίου στο 90′ και τις καθυστερήσεις.

Το παιχνίδι

Οι δύο ομάδες “εξουδετερώθηκαν” στο πρώτο “κομμάτι” του αγώνα, με την πρώτη καλή φάση του ματς να έρχεται από στημένη μπάλα στο 29′, όταν ο Γκρίλο πήρε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε από κοντά.

Λίγο πριν, ο Βασιλαντωνόπουλος έστειλε βέβαια την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ για τον Ατρόμητο, αφού ο διαιτητής είχε προλάβει να σφυρίξει, υποδεικνύοντας οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Το γκολ ήρθε τελικά για το Βόλο με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μπαρτόλο να “σπάει” το οφσάιντ στο 59′, τον Πίριτς να αποκρούει το πλασέ του, αλλά την μπάλα να φθάνει στη συνέχεια στον Ροσέρο, ο οποίος και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 στο παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Κουλούρη στο 67′, αλλά δεν μπόρεσε να “απειλήσει” ουσιαστικά με ισοφάριση. Αντίθετα, ο Βόλος ήταν αυτός που “καθάρισε” το ματς στο τέλος, σκοράροντας δις μετά το 90′.

Στο 88′ ο Μπαρτόλο έκανε ωραία ντρίμπλα μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Φαν Βεερτ, βάζοντας “τέλος” στο ματς.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε όμως στις καθυστερήσεις ο Τερεζίου, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση μαζί με τον Μπαρτόλο στο 90+6′ και πήρε την ασίστ για να πλασάρει ιδανικά και να “γράψει” το 3-0.

Ο Βόλος πήρε έτσι με πανηγυρικό τρόπο την τρίτη του νίκη σε τρεις αγώνες στη φετινή Superleague, περνώντας μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague. Αντίθετα, ο Ατρόμητος έμεινε με τον ένα βαθμό από την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, καθώς ακολούθησαν δύο ήττες στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις στο Βόλος – Ατρόμητος

Βόλος: Κλέιμαν – Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι – Τσοκάνης, Φερνάντες (84′ Σοάρες), Μπαρτόλο – Ρεγκατίν, Ροσέρο 7 (67’ Νίνης), Φαν Βέερτ (94′ Τερεζίου)

Ατρόμητος: Πίριτς – Βασιλαντωνόπουλος (88′ Κιβρακίδης), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο – Ντένιτς, Σάλομον (71’ Αθανασίου), Κωτσόπουλος, Μουνίθ – Σπιριντόνοβιτς (71’ Τζαβίδας), Κουλούρης

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις