Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Super League 2: Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και από την Παναχαϊκή

Super League 2: Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και από την Παναχαϊκή
ΦΩΤΟ intime

Μετά τον Ολυμπιακό Β’ και τον Ιωνικό και η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και της ΕΠΟ για τα παιχνίδια της Super League 1.

Η Παναχαϊκή κάνει λόγο για μία σειρά από αδικίες σε βάρος της στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του αγώνα με την Athens Kallithea, η οποία βρέθηκε στο προσκήνιο μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο δικό της ματς με τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ και πιο συγκεκριμένα όσον αφορά τον μη καταλογισμό καταφανέστατου πέναλτι και αποβολή παίκτη του ΠΑΟ Ρουφ, καθώς και των δύο ανύπαρκτων οφσάιντ που αν δεν είχαν καταλογιστεί θα μπορούσε η Παναχαϊκή να έχει ανοίξει νωρίτερα το σκορ, αλλά και μετά από αυτά που συνέβησαν στο ματς Athens Kallithea – Ολυμπιακός Β’,θέλει να περάσει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι απαιτεί αντικειμενική, δίκαιη και 50-50 διαιτησία σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όχι μόνο στα δικά της, αλλά και όλων των ομάδων που συμμετέχουν στην Super League 2.

Τα όσα συνέβησαν σε 2 συνεχόμενες αγωνιστικές, ακόμη και σε παιχνίδια με τηλεοπτική κάλυψη, δεν βοηθάνε το ποδόσφαιρο, ούτε και την εμπορικότητα του πρωταθλήματος.

Οι αγώνες που ολοκληρώθηκαν δεν γυρίζουν πίσω, ούτε όσα προηγήθηκαν! Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί να αλλάξει το αύριο.

Περιμένουμε από δω και στο εξής να διεξάγονται αγώνες με δίκαιες διαιτησίες και τον βαθμολογικό πίνακα να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, κάτι που δεν συμβαίνει μέχρι σήμερα. Καλούμε την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να πράξει ως προς αυτή την κατεύθυνση.

ΥΓ1: Συνιστούμε στον κόσμο μας, στο ματς με την Athens Kallithea, να φερθεί έξυπνα και να μην πέσει σε καμία παγίδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΥΓ2: Καλούμε τους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού Αχαΐας να σβήσουν οποιεσδήποτε σκιές και φήμες κυκλοφορούν στις ποδοσφαιρικές πιάτσες, όσον αναφορά στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις