Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Super League 2: «Διπλό» κορυφής η ΑΕΛ στα Τρίκαλα – «Ντου» φιλοξενούμενων στο γήπεδο

Super League 2: «Διπλό» κορυφής η ΑΕΛ στα Τρίκαλα – «Ντου» φιλοξενούμενων στο γήπεδο

Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, σημείωσε η ΑΕΛ. H ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, επιβλήθηκε 1-0 του ΑΟΤ εκτός έδρας, ανεβαίνοντας μαζί με τη Βέροια στην κορυφή της κατάταξης.

Παρουσία φιλάθλων και των δυο ομάδων διεξήχθη η αναμέτρηση στα Τρίκαλα. Μάλιστα, το παιχνίδι ξεκίνησε με δεκάλεπτη καθυστέρηση, προκειμένου να βρεθεί χώρος για τους οπαδούς της ΑΕΛ που έκαναν… ντου σε εξέδρα.

Περίπου 50 οπαδοί της ΑΕΛ εισέβαλαν χωρίς εισιτήρια στη θύρα 9 του γηπέδου και έβριζαν μαζικά τον μεγαλομέτοχο των «βυσσινί», Αλέξη Κούγια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο ήταν ελάχιστοι φίλοι των γηπεδούχων, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί «Σακαφλιάδες» είχαν καλέσει σε αποχή και διαμαρτυρία έξω από το γήπεδο κατά των διοικούντων, Ηλία Αϊβάζογλου και Νίκου Σαμολαδά.

Τη στιγμή των γεγονότων ο Ηλίας Αϊβάζογλου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ώστε να συνομιλήσει με τις αστυνομικές δυνάμεις, ζητώντας να αποχωρήσουν οι οπαδοί της ΑΕΛ, ώστε να ξεκινήσει το ματς.

Από την πλευρά της, η Αστυνομία τόνισε ότι δεν μπορεί να εκκενώσει την κερκίδα για λόγους ασφαλείας και εγγυήθηκε με αυτές τις συνθήκες μπορεί να αρχίσει κανονικά το ματς χωρίς να υπάρχει κίνδυνος.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο ήταν στείρο. Τη διαφορά, εν τέλει, την έκανε ο Ματίας Ακούνια με δυνατό σουτ στο 76′.

Ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ, ο Απόλλων Πόντου πέρασε νικηφόρα από την Ηγουμενίτσα, κερδίζοντας με 2-1 τον Θεσπρωτό.

Υπόθεση ενός οκταλέπτου ήταν για τον Ηρακλή το παιχνίδι στην Αριδαία κόντρα στον τοπικό Αλμωπό. Οι «κυανόλευκοι» επιβλήθηκαν με 2-0, χάρη σε γκολ που σημειώθηκαν στο 52′ και 59′ λεπτό, από τους Ματίας Τόμας και Γιάννη Μπαστακό. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες το ματς, λόγω αποβολής του Δημήτρη Ασλαμπάλογλου στο 76’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις