Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Super League 2: Η Καλλιθέα μπλόκαρε τον Λεβαδειακό

Super League 2: Η Καλλιθέα μπλόκαρε τον Λεβαδειακό
Intime.gr

Η Καλλιθέα απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) από τον Λεβαδειακό και έμεινε στο -4 από τους πρωτοπόρους Βοιωτούς στη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το εξ αναβολής ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στον Β΄ όμιλο της Super League 2. Ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Καλλιθέα και αύξησε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά του από τη δεύτερη Καλαμάτα, με την αθηναϊκή ομάδα να ακολουθεί ένα βαθμό πίσω από τη «μαύρη θύελλα» και να παραμένει στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο, καθώς οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ στο 7΄ με τον Νίλι, για να «απαντήσει» δύο λεπτά αργότερα ο Ευαγγέλου. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν με τη νίκη από τη Λιβαδειά, όμως η κεφαλιά του Κυνηγόπουλου στο 78΄ σταμάτησε στο δοκάρι.

Σημαντικό βήμα για την παραμονή του στο Super League 2 έκανε ο Απόλλων Πόντου, επικρατώντας στη Θεσσαλονίκη με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του Α΄ ομίλου.

Με το «τρίποντο» αυτό, οι νικητές ανέβηκαν στη 10η θέση της κατάταξης, ενώ στον αντίποδα οι Θεσσαλοί παραμένουν προτελευταίοι (μαζί με τα Τρίκαλα) και το έργο της παραμονής δυσχεραίνει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις