Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Super League 2: Νέα απώλεια βαθμών για Ολυμπιακό Β’ και Παναθηναϊκό Β’

Super League 2: Νέα απώλεια βαθμών για Ολυμπιακό Β’ και Παναθηναϊκό Β’
Intime.gr

Η ενισχυμένη Καβάλα “επέστρεψε” από το 2-0 και πήρε ισοπαλία στην έδρα του Ολυμπιακού Β’ (2-2). Ο Παναθηναϊκός Β’ αγωνίστηκε και περισσότερο από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο στην Κρήτη και παραχώρησε ισοπαλία με 0-0 στον Ηρόδοτο.

Απώλειες βαθμών για Ολυμπιακό Β’ και Παναθηναϊκό Β’ “έκρυβε η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, σε Α’ και Β’ Όμιλο, αντίστοιχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Αριέλ Ιμπαγάσα έπεσαν θύματα έκπληξης, καθώς έμειναν στο 2-2 με την Καβάλα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός Β’ προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος, με τα σουτ των Γιάννη Κωστή (5’) και Γιώργου Ξενιτίδη (40’). Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο τερματοφύλακας της Καβάλας, Ηλίας Κυρίτσης, απέκρουσε το πέναλτι του Αλιασίμ Μπα.

Οι «αργοναύτες» κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση μέσα σε ένα τρίλεπτο, χάρη σε δυο γκολ του Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς (56’, 58’). Ήταν τα πρώτα γκολ για την Καβάλα στο φετινό πρωτάθλημα, με τα οποία ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε για έβδομο παιχνίδι δίχως νίκη.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Ηρόδοτο στο γήπεδο της Αλικαρνασσού. Οι παίκτες του Γιάννη Βονόρτα, καθώς έπαιζαν από το 40’ με παίκτη λιγότερο, λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο Χρήστος Μαραθωνίτης.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, Μηνάς Χαλκιαδάκης και Βαγγέλης Θεοχάρης σπατάλησαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες του αγώνα, για Ηρόδοτο και Παναθηναϊκό Β’, αντίστοιχα. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός μετά από πέντε σερί ήττες για τους γηπεδούχους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις