Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Super League 2: Παναθηναϊκός Β και Ολυμπιακός Β στον Νότιο όμιλο – ΑΕΚ Β και ΠΑΟΚ Β στον Βόρειο όμιλο

Super League 2: Παναθηναϊκός Β και Ολυμπιακός Β στον Νότιο όμιλο – ΑΕΚ Β και ΠΑΟΚ Β στον Βόρειο όμιλο
Intime.gr

Γνωστές έγιναν οι ομάδες που θα απαρτίζουν τους ομίλους (Βόρειο και Νότιο) της Super League 2, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Πριν από τη διεξαγωγή της κλήρωσης της Super League 2, έγινε ο καταρτισμός των δύο ομίλων της κατηγορίας. Όπως ήταν προβλεπόμενο, φέτος ήταν η σειρά της ΑΕΚ Β για να “μεταφερθεί” στον Βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει πως οι Παναθηναϊκός Β’ και Ολυμπιακός Β’ θα βρίσκονται στον Νότιο Όμιλο.

Ο Λεβαδειακός θα παίξει στον Βορρά, την ώρα που ο Τηλυκράτης Λευκάδας θα βρίσκεται στον Νότο.

Στον Νότιο Όμιλο επιστρέφει ο Διαγόρας, ενώ το κενό του ΟΦ Ιεράπετρας δεν καλύπτεται από κάποια ομάδα. Παρεμπιπτόντως, η συμμετοχή του Αλμωπού Αριδαίας δεν είναι βέβαιη, ωστόσο θα συμμετάσχει κανονικά στην κλήρωση.

Θυμίζουμε πως στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, πέντε ομάδες από κάθε όμιλο υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική, μεταξύ των οποίων μπορούν να είναι κι οι Β’ Ομάδες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Οι δύο όμιλοι:

Βορράς: ΑΕΛ Ηρακλής ΠΑΟΚ Β ΑΕΚ Β Μακεδονικός Λεβαδειακός Αιολικός Κοζάνη Νίκη Βόλου Αναγέννηση Καρδίτσας Απόλλων Πόντου Καμπανιακός Αλμωπός Αριδαίας*

Νότιος: Παναθηναϊκός Β Ολυμπιακός Β Γιούχτας Τηλυκράτης Ηλιούπολη Αιγάλεω Χανιά Διαγόρας Ιωνικός Παναχαϊκή Athens Καλλιθέα Καλαμάτα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις