Αθλητικά

Super League: Αναβλήθηκε η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ λόγω εθνικής Ελλάδας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση την Κυριακή 17 Μαρτίου στη Super League, καθώς οι ομάδες αποφάσισαν την αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ λόγω εθνικής Ελλάδας.

Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ αναβλήθηκε, καθώς έγινε δεκτό το αίτημα της ΕΠΟ για την καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής και την εξασφάλιση της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024.

Οι ομάδες της Super League ψήφισαν υπέρ της αναβολής της δεύτερης αγωνιστικής που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει στις 21 Μαρτίου στην OPAP Arena το Καζακστάν στον ημιτελικό των πλέι οφ του Nations League. Σε περίπτωση που η Ελλάδα επικρατήσει, τότε θα παίξει στον τελικό ως φιλοξενούμενη, με τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γεωργία και το Λουξεμβούργο. Ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βέλγιο – Ιράν 0-0: Οι «κόκκινοι διάβολοι» γλίτωσαν από τον Ταρέμι και η πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ έμπλεξε
Ηγετική εμφάνιση από τον επιθετικό του Ολυμπιακού και του Ιράν - Μεγάλες επεμβάσεις από τους δυο τερματοφύλακες - Νέα ισοπαλία για τις δυο ομάδες στον 7ο όμιλο
ΦΩΤΟ Reuters