Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Super League: Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι σε Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα

Super League: Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι σε Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα

Δυο πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το μενού της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League, με τα ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άρης να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. 

Δύο σπουδαία ντέρμπι, ένα στη Νέα Φιλαδέλφεια και ένα στην Τούμπα, είναι προγραμματισμένα απόψε για την 4η αγωνιστική της Super League

Λίγες ημέρες πριν τις υποχρεώσεις τους στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League απέναντι σε Μπράιτον και Φράιμπουργκ, αντίστοιχα, η ΑΕΚ περιμένει στην OPAP Arena τον Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος» θέλει να… ρεφάρει την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι», έπειτα από το 3×3 στον Πειραιά, ευελπιστούν να δείξουν ανάλογο πρόσωπο και εκτός έδρας.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Άρης έρχονται από εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα. Οι «ασπρόμαυροι» γνώρισαν την ήττα στο Ηράκλειο ενώ έχουν να σκέφτονται και το ταξίδι στο Ελσίνκι για την πρεμιέρα των ομίλων του Conference League. Οι «κίτρινοι», από την άλλη, πανηγύρισαν το πρώτο τους «τρίποντο» με τον Αστέρα Τρίπολης, στην επιστροφή του Άκη Μάντζιου στον πάγκο τους, και θέλουν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Στη σύγκρουση των νεοφώτιστων, η Κηφισιά υποδέχεται στην Καισαριανή τον Πανσερραϊκό, με τα «λιοντάρια» για την ώρα να κλέβουν τις εντυπώσεις, όμως η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει την ουσία. Ο Αστέρας κοντράρεται στην Τρίπολη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δυο ομάδες να έχουν βλέψεις εξάδας ενώ η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει στο Περιστέρι. Εκεί, όπου Ατρόμητος και Βόλος θα ψάξουν για το πρώτο τους «τρίποντο», με τους γηπεδούχους να αναζητούν, παράλληλα, και την ηρεμία τους, έπειτα από το κάκιστο ξεκίνημα.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League:

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 17/9 (15:00)

Κηφισιά – Πανσερραϊκός 17/9 (18:00)

ΠΑΟΚ – Άρης 17/9 (20:30)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 17/9 (21:30)

Ατρόμητος – Βόλος 18/9 (18:00)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις