Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Super League: ΠΑΟΚ και Άρης ανοίγουν το πρόγραμμα στην αγωνιστική του ντέρμπι των «αιωνίων»

Super League: ΠΑΟΚ και Άρης ανοίγουν το πρόγραμμα στην αγωνιστική του ντέρμπι των «αιωνίων»
Intime.gr

Μπορεί το βλέμμα όλων να στρέφεται στο κυριακάτικο, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αλλά η 11η αγωνιστική της Super League ξεκινάει σήμερα (05.11) με τέσσερις αναμετρήσεις. Ξεχωρίζουν οι αγώνες, ΠΑΟΚ και Άρη.

Η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ανοίγει το Σάββατο με τέσσερις αγώνες. Στο «Αθανάσιος Διάκος» (15:45), Λαμία και Βόλος θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες έπειτα από τις ήττες που γνώρισαν από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα.

Λίγο αργότερα, στο Ηράκλειο (18:30), ο ΟΦΗ ευελπιστεί να «χτίσει» πάνω στην ισοπαλία που απέσπασε στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη (1-1), βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τον Ιωνικό του Δημήτρη Σπανού, που αγνοεί τη νίκη έπειτα από 10 παιχνίδια.

Μισή ώρα μετά, στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Άρης καλούνται να πάρουν το «τρίποντο» που θα επουλώσει κάποιες από τις πληγές που έχουν ανοίξει έπειτα από τη μέτρια μέχρι στιγμής πορεία στη σεζόν. Πληγές και μάλιστα πολλές, έχει και ο ΠΑΟΚ που περιμένει στην Τούμπα (21:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αρκετές οι απουσίες για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, σε αντίθεση με τον «Αγιαξ της Ηπείρου» που πηγαίνει με ανεβασμένο ηθικό στη Θεσσαλονίκη έπειτα από τη νίκη επί του Ατρόμητου.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

15:45 Λαμία – ΝΠΣ Βόλος

18:30 ΟΦΗ – Ιωνικός

19:00 Ατρόμητος – Άρης

21:00  ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

16:00 Παναιτωλικός – Λεβαδειακός

19:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

20:30 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις