Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

Super League: Το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο περιθώριο του ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Super League: Το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο περιθώριο του ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Intime.gr

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League διεξάγεται στις 19:00, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην κατάληψη της πρώτης θέσης, αλλά και στην… ουρά.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει το… καθήκον του στην έδρα του Ατρομήτου, «κυνηγώντας» την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, πριν την έναρξη των play off.

Με νίκη στο Περιστέρι, οι «πράσινοι» θα περιμένουν το αποτέλεσμα του ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στο -1 από την Ένωση και σίγουρα δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο «γκέλας» στην έδρα του Ατρομήτου.

Τη νίκη θέλει και ο 4ος ΠΑΟΚ στην έδρα του Βόλου. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο -2 από τον Ολυμπιακό και θα έχουν και αυτοί το.. αυτί τους στο ντέρμπι της «OPAP Arena».

Το ενδιαφέρον εστιάζεται και στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα. Ο τελευταίος Λεβαδειακός (14 βαθμοί) υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο προτελευταίος Ιωνικός (15 βαθμοί) φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η Λαμία (16 βαθμοί) παίζει στην έδρα του Παναιτωλικού.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής και οι μεταδόσεις:

19:00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός COSMOTE SPORT 2 HD

19:00 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Novasports Prime

19:00 Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΟΚ COSMOTE SPORT 3 HD

19:00 Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα Novasports 2HD

19:00 Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία COSMOTE SPORT 7 HD

19:00 Λεβαδειακός – ΟΦΗ Novasports 4HD

19:00 Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης COSMOTE SPORT 8 HD

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις