Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Superleague 1, Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός 0-0: Έλειψε το γκολ στη Ριζούπολη

Superleague 1, Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός 0-0: Έλειψε το γκολ στη Ριζούπολη
ΦΩΤΟ Intime

Ο Απόλλων Σμύρνης και ο Ιωνικός έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για ένα γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν ποτέ δίχτυα και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την τέταρτη αγωνιστική της Superleague 1.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο “απειλητικοί” στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά και οι Νικαιώτες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για γκολ, αλλά και ένα ακυρωθέν με τον Μάναλη στο 69′ λόγω οφσάιντ.

Το παιχνίδι

Οι δύο ομάδες μπήκαν επιφυλακτικά στο ματς και έτσι η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 26′ με τον Τσιλούλη να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Ντάουντα να πιάνει σκαστή κεφαλιά από κοντά, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Χουτεσιώτης.

Ο Απόλλων Σμύρνης “απείλησε” δις και με τον Σαχλί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αμφότερες δεν κατάφερε να στείλει με σουτ την μπάλα προς την εστία, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για ένα γκολ.

Ο Ιωνικός “ανέβηκε” από την πλευρά του στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53′ ο Καμπράλ αστόχησε για πολύ λίγο με μακρινό σουτ, ενώ στο 67′ ο Παμλίδης ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Κότσαρη με ψιλοκρεμμαστό σουτ.

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ιωνικός μπήκε λίγο καλύτερα στον αγώνα και στο 53’ είχε μία καλή στιγμή με το σουτ του Καμπράλ που πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κότσαρη.

Στο 69′ ο Μάναλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από λάθος του Μπρούνο Άλβες, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ του σκόρερ στην αρχή της φάσης.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ούτε με σουτ του Κάνιας στο 83′, ενώ αμέσως μετά ο Απόλλων έμεινε με παίκτη λιγότερο από την αποβολή του Τσιλούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το 0-0 έμεινε έτσι μέχρι τέλους, με τον Απόλλωνα να παίρνει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα και τον Ιωνικό να φθάνει ήδη τους πέντε βαθμούς, έχοντας αρχίσει να ξεχωρίζει από τις τελευταίες θέσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Απόλλων Σμύρνης (Τζιανλούκα Φέστα): Kότσαρης, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκεζ, Μπρούνο Άλβες, Φατιόν, Σλίβκα (79’ Λα Πάρα), Κάστρο, Τσιλούλης, Σαχλί (46’ Παμλίδης), Ντάουντα (72’ Ν. Ιωαννίδης).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (61’ λ. τρ. Κωνσταντινίδης),  Σάντσες, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Καμπράλ (64’ Μάναλης), Ρομαό, Ματσούκας (87’ Ματσούκας), Άοσμαν (65’ Κάνιας), Ντάλσιο, Τουράμ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις