Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Superleague 1, Άρης – Βόλος 0-2: Μεγάλο διπλό στη «σκιά» της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

Superleague 1, Άρης – Βόλος 0-2: Μεγάλο διπλό στη «σκιά» της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη
ΦΩΤΟ intime

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Βόλος “άλωσε” το “Κλεάνθης Βικελίδης” και πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 επί του Άρη για την 22η αγωνιστική της Superleague 1.

Σε ένα “μουδιασμένο” ματς λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού των “κιτρίνων”, με την εικόνα του να βρίσκεται παντού στο γήπεδο, Άρης και Βόλος έδωσαν “μάχη” για τη νίκη, με τους Βολιώτες να βρίσκουν δύο γκολ σε τρεις τελικές μετά το 80′ και να πανηγυρίζουν ένα σημαντικό διπλό.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ο Σοάρες στο 81′ και ο Κορέα στο 86′ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ του αγώνα, με τους Θεσσαλούς να πλησιάζουν στον πόντο την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο ματς και λίγο έλειψε να ανοίξει στο σκορ στο 4′. Από εκτέλεση κόρνερ ο Μπάμπρετς έβαλε την προβολή εξ επαφής, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει στο σκορ.

Οι “κίτρινοι” συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας, αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, με τους Βολιώτες να μένουν αρκετά πίσω και τους Θεσσαλονικείς να μην μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους από οργανωμένο ποδόσφαιρο.

Στο 32΄ο Εντιαγέ με ένα καλό σουτ από το ύψος της περιοχής δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο, ο οποίος είπε “όχι” και στον Ασλανίδη στο 37′, σε ένα εξαιρετικό με τη μία σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο τερματοφύλακας του Βόλου τραυματίστηκε όμως στη συνέχεια και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Το πρώτο ημίχρονο έμεινε έτσι χωρίς γκολ, ενώ η εικόνα του δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άρης ήταν αυτός που απείλησε και πάλι πρώτος, με τον Ματέο Γκαρσία στο 52′ να σουτάρει άσχημα από καλή θέση μέσα στην περιοχή, μετά από φάση διαρκείας.

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και με τον Μαντσίνι στο 65′ και τον Καμαρά στο 75′, αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις, ο Κλέιμαν που πέρασε στο ματς ως αλλαγή, κατάφερε να αποκρούσει.

Κόντρα στη ροή του αγώνα έτσι, ο Βόλος ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει πρώτος στο ματς. Μετά από ωραία αντεπίθεση στο 81′, ο Σοάρες έκανε εξαιρετική προσποίηση και σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και στον Εντιαγέ και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 στο ματς, υπέρ των Θεσσαλών.

Το γήπεδο “πάγωσε” από το γκολ, αλλά πριν προλάβει ο Άρης να αντιδράσει, οι Βολιτώτες πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, “καθαρίζοντας” το ματς. Σε νέα αντεπίθεση στο 86′, ο Μπαριέντος έβγαλε τον Κορέα απέναντι από τον Σιαμπάνη κι αυτός με άψογο πλασέ “έγραψε” το 2-0 στο ματς.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον Άρη να γνωρίζει την 5η ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από δύο σερί νίκες και να χάνει την ευκαιρία να μειώσει κι άλλο τη διαφορά από τις θέσεις των play off. Ο Βόλος από την πλευρά του βρέθηκε στο -1 από τους “κίτρινους” και παραμένει πιο κοντά στην πρώτη 5άδα από ό,τι στις τελευταίες θέσεις.

Οι συνθέσεις στο Άρης – Βόλος

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (84′ Σάκιτς), Ασλανίδης, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (72′ Μπερτόγλιο), Γκαρσία (58′ Γκάμα), Εντιαγέ (84′ Μάνος), Μανσίνι (72′ Ιτούρμπε), Καμαρά.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος (46′ Κλέιμαν), Άλχο (73′ Πουρίτα), Ρίνερ (12′ Ρομέρο), Γκουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Ορός (46′ Σοάρες), Μπαρτόλο (67′ Κορέα), Φαν Βέερτ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις