Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Superleague 1: Έκτακτη σύσκεψη για τα νέα μέτρα στα γήπεδα – «Παράλογες οι αποφάσεις» είπε ο Κώστας Καραπαπάς

Superleague 1: Έκτακτη σύσκεψη για τα νέα μέτρα στα γήπεδα – «Παράλογες οι αποφάσεις» είπε ο Κώστας Καραπαπάς
ΦΩΤΟ Intime

Ο συνεταιρισμός των ομάδων της Superleague συνεδριάζει εκτάκτως -μέσω τηλεδιάσκεψης- σήμερα (28/12, 15:00) με αφορμή τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα.

Η απόφαση της κυβέρνησης να βάλει πλαφόν στο πόσοι φίλαθλοι επιτρέπεται να δώσουν το «παρών» σε ένα ματς, αφού περιορίστηκε η χωρητικότητα των γηπέδων στο 10% και μέχρι 1000 άτομα λόγω του κορονοϊού, έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στις ομάδες.

Οι 14 ΠΑΕ της Superleague φαίνεται να σχηματίζουν ενιαίο μέτωπο, καθώς η οικονομική ζημιά θα είναι μεγάλη, ενώ υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για αναβολή της επόμενης αγωνιστικής! Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντιπρόταση των ομάδων στα μέτρα της κυβέρνησης και αν θα γίνει δεκτή.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, δήλωσε σχετικά στο ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6:

«Αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχει μία διάθεση για δύο μέτρα και δύο σταθμά για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα. Βρίσκεται στο στόχαστρο το ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση οι φίλαθλοι, τους οποίους βοηθάει να εκτονωθούν από την καθημερινότητα. Εφόσον λειτουργούμε, θα πρέπει να υπάρχουν ίσα μέτρα και ίσα σταθμά στα θεάματα και το ποδόσφαιρο είναι ένα θέαμα που προσφέρεται σε ανοικτούς χώρους. Πρόκειται για μία παράλογη απόφαση, αφού αυτοί που αποφάσισαν δεν ξέρουν τι έχουν αποφασίσει. Έχουμε τους ανθρώπους που μπαίνουν σε ανοικτούς χώρους, έχουν ελεγχθεί στην είσοδό τους και τηρούν ευλαβικά τα μέτρα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις