Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Superleague 1: Η «μάχη» της τρίτης θέσης στα play off συνεχίζεται σε ΟΑΚΑ και «Ζωσιμάδες»

Superleague 1: Η «μάχη» της τρίτης θέσης στα play off συνεχίζεται σε ΟΑΚΑ και «Ζωσιμάδες»
Intime.gr

Τα play off της Superleague 1 συνεχίζονται σήμερα (10.04.2022) με την 4η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, χωρίς το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του “δικέφαλου του Βορρά”.

Δύο σημαντικές αναμετρήσεις, για την έξοδο στην Ευρώπη, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των play off της Superleague 1.

Στο πρώτο, χρονικά, από τα δύο ματς που θα διεξαχθούν, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στους «Ζωσιμάδες». Ο «Άγιαξ της Ηπείρου», έπειτα από την ισοπαλία που πήρε από τον Ολυμπιακό (1-1), έμεινε όρθιος και στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη (0-0), δείχνοντας πως κάθε άλλο παρά αδιάφορος είναι στο μίνι πρωτάθλημα. Άλλωστε, η διαφορά των έξι βαθμών, δεν είναι απαγορευτική για όνειρα.

Να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά “σαλόνια” θέλει και ο Παναθηναϊκός, που έρχεται από σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ (2-1). Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει και ως… δικλείδα ασφαλείας για την έξοδο στην Ευρώπη και το Κύπελλο, μιας και στα ημιτελικά – όποτε κι αν αυτά τελικά διεξαχθούν – θα αντιμετωπίσει τη, θεωρητικά ασθενέστερη, Λαμία.

Μισή ώρα αργότερα, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Ένας βαθμός χωρίζει τις δυο ομάδες που ακόμα δεν έχουν καταφέρει να γευτούν τη χαρά της νίκης στη διαδικασία των Play Off, έχοντας από δυο ισοπαλίες και μια ήττα.

Ο «Δικέφαλος» έρχεται από το 1-1 που πήρε από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και θέλει να.. καθαρίσει την έξοδο στην Ευρώπη, δείχνοντας πως -έστω και αργά- βρίσκεται σε ένα σταθερό “μονοπάτι”. Η Ένωση έχει μπροστά της και το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ελπίζει σε ένα 2×2.

Βέβαια, οι «κίτρινοι» του Χερμάν Μπούργος θα έχουν διαφορετική γνώμη. Μπορούν να αισιοδοξούν αν καταφέρουν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι που δεν έκαναν στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στη Θεσσαλονίκη. Μια νίκη στην έδρα της ΑΕΚ θα… φτιάξει και πάλι το κλίμα στους Θεσσαλονικείς, ενόψει της συνέχειας.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των Play Off

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

19:30 ΑΕΚ – Άρης

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ

Βαθμολογία

1.Ολυμπιακός 70

2.ΠΑΟΚ 59

3.ΑΕΚ 48

4.Παναθηναϊκός 47

5.Αρης 47

6.ΠΑΣ Γιάννινα 42

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις