Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Superleague 1, Ιωνικός – ΟΦΗ 0-0: Άντεξαν οι άμυνες και έΧασαν σημαντικούς βαθμούς οι δύο ομάδες

Superleague 1, Ιωνικός – ΟΦΗ 0-0: Άντεξαν οι άμυνες και έΧασαν σημαντικούς βαθμούς οι δύο ομάδες
ΦΩΤΟ intime

Ιωνικός και ΟΦΗ δίνουν τη δική τους “μάχη” στη φετινή Superleague 1 και η μεταξύ τους αναμέτρηση στην 24η αγωνιστική, είχε χαμένες και τις δύο, αφού δεν κατάφεραν παρά τις ευκαιρίες, να πάρουν τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Οι Κρητικοί κινδυνεύουν έτσι να βρεθούν πια εκτός πρώτης 6άδας στη βαθμολογία και να χάσουν τα play off, ενώ οι Νικαιώτες δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, που θα οδηγήσουν σε υποβιβασμό μέσα και από τα play out.

Το παιχνίδι

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και “απείλησε” πρώτος με ένα σουτ του Μπαλογιάννη, αλλά ο Ιωνικός πήρε στη συνέχεια την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι Κρητικοί ήταν όμως και πάλι αυτοί που έφθασαν πιο κοντά στο γκολ, με τον Τσιλιανίδη να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί ένα λάθος του Χουτεσιώτη και τον Ντουρμισάι να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων με πλασέ από κοντά.

Ακολούθησαν μία σειρά από σκληρά μαρκαρίσματα που “χάλασαν” το ρυθμό του αγώνα, με τους Νικαιώτες να έχουν την πρώτη καλή στιγμή τους στο ματς με ένα σουτ του Μάντζη στο 44′.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν διαρκώς το γκολ, δημιουργώντας και σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Στο 48′ όμως ο Επασί είπε “όχι” στον Μπαλογιάννη και αμέσως μετά και στον Άοσμαν, ενώ ο ΟΦΗ “απάντησε” με μία κεφαλιά του Φελίπε, που πέρασε άουτ.

Ο Άοσμαν “απείλησε” ξανά στο 56′, ενώ ακόμα πιο μεγάλη ήταν η ευκαιρία του Τουράμ στο 66′, καθώς η καρφωτή κεφαλιά του, ανάγκασε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων σε μία μεγάλη επέμβαση.

Μπαλογιάννης και Τσιλιανίδης είχαν νέες ευκαιρίες για τον ΟΦΗ, ενώ ο Επασί αρνήθηκε να δεχθεί γκολ και σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, με τον Μάναλη να παίρνει την κεφαλιά και τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα να αποκρούει με υπερένταση.

Στη λήξη του αγώνα δε, ο Νέιρα έσπρωξε τον διαιτητή και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα να είναι πια τιμωρημένος για το επόμενο ματς της ομάδας του.

 

Οι συνθέσεις στο Ιωνικός – ΟΦΗ

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Κάνιας (84′ λ.τρ. Πλατέλλας), Άοσμαν, Κιάκος (55′ Τουράμ), Μάντζης (78′ Μάναλης).

ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Νέιρα, Γκαγιέκος, Ντουρμισάι (31′ λ.τρ. Μπουζούκης), Τσιλιανίδης (71′ Λάμπρου), Φελίπε.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις