Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague 1, ΟΦΗ – Ιωνικός 2-1: Ακάθεκτοι οι Κρητικοί

Superleague 1, ΟΦΗ – Ιωνικός 2-1: Ακάθεκτοι οι Κρητικοί

Ο ΟΦΗ πήρε σημαντική νίκη (2-1) επί του Ιωνικού στο “Γεντί Κουλέ” σε ματς για την 11η αγωνιστική στη Superleague 1, χάρη στην εκτέλεση πέναλτι του Λάμπρου στο 90′ (δόθηκε μετά από έλεγχο του onfield review από τον διαιτητή). Συνέχισαν το επιτυχημένο του σερί οι Κρητικοί – 4η αγωνιστική χωρίς “τρίποντο” η ομάδα της Νίκαιας.

Με την τρίτη του σερί νίκη και τέταρτη συνολικά, ο ΟΦΗ έφτασε τους 18 βαθμούς και εδραίωσε τη θέση του στην πρώτη εξάδα, ενώ ο Ιωνικός παρέμεινε στους 10 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις. Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά πολύ γρήγορα ο ΟΦΗ το… ισορρόπησε, ασκώντας εξαιρετικά πρέσινγκ και βγαίνοντας με προϋποθέσεις στην αντεπίθεση.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Γκαγιέγκος, λίγο πριν βγει το πρώτο μέρος (43′). Ο μέσος του ΟΦΗ είδε την μπάλα να του στρώνεται έξω από την περιοχή και με ένα μονοκόμματο σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Χουτεσιώτη για το 1-0.

Η αντίδραση του Ιωνικού ήρθε με την έναρξη της επανάληψης (48′). Ο πολύ δραστήριος Άοσμαν από το ύψος του πέναλτι έπιασε ένα φανταστικό αριστερό σουτ και έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του ΟΦΗ για το 1-1.

Το ματς απέκτησε μια.. άγρια ομορφιά, με τον Ιωνικό να δημιουργεί φάσεις στην εστία του Επασί. Προς το τέλος του παιχνιδιού, όμως, ο ΟΦΗ βγήκε μπροστά και έφτασε στο νικητήριο γκολ, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα (89′). Οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσιγκρίνσκι στον Γιαννου, ο διαιτητής Περράκης εξέτασε τη φάση στο onfield review, έδωσε το πέναλτι και ο Λάμπρου από την.. άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις