Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague 1, ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Χωρίς Μουργκ, Βαρέλα αλλά με Σοάρες οι Θεσσαλονικείς στην Κρήτη

Superleague 1, ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Χωρίς Μουργκ, Βαρέλα αλλά με Σοάρες οι Θεσσαλονικείς στην Κρήτη
ΦΩΤΟ Intime

Την αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό (3/10) εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ στην 5η αγωνιστική της Superleague έκανε γνωστή ο Ραζβάν Λουτσέσκου με του ανέτοιμους Βαρέλα και Μουργκ να μένουν εκτός μαζί με τους γνωστούς τραυματίες, αλλά τον Ροντρίγκο Σοάρες να επιστρέφει.

Με μία προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το αυριανό (3/10, 18:15) παιχνίδι του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ. Μετά το τέλος της, ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ταξιδεύουν ήδη για την Κρήτη. Μέσα σε αυτούς δεν είναι οι τραυματίες Μουργκ, Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Ινγκασον, Βαρέλα και Ολιβέιρα, ενώ επανέρχεται ο Ροντρίγκο Σοάρες.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (02.10) στη Νέα Μεσημβρία με προπόνηση που αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική προσέγγιση του αγώνα στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, αλλά και τις στατικές φάσεις. Οι Φερνάντο Βαρέλα και Τόμας Μουργκ δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ενώ από το τεχνικό επιτελείο αποφασίστηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη κι ο Λούκας Τέιλορ, για λόγους αποφόρτισης. Εκτός μάχης είναι και οι Κρέσπο, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί και ο Ολιβέιρα, που συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου που θα ταξιδέψει στην Κρήτη για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Λύρατζη, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαξή, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρα, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλια, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις