Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Superleague 1: Οι αναβολές φέρνουν «ζόρια» στο καλεντάρι, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο πρόβλημα

Superleague 1: Οι αναβολές φέρνουν «ζόρια» στο καλεντάρι, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο πρόβλημα
Intime.gr

Ο κορονοϊός “αναστατώσει” στο καλεντάρι αρκετών πρωταθλημάτων. Μέσα σε αυτά και η Superleague 1.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των αλλαγών που έχει φέρει ο κορονοϊός στη Superleague 1 είναι η 17η αγωνιστική της, “επιτρέποντας” -λόγω κρουσμάτων στις ομάδες- τη διεξαγωγή μόλις δυο παιχνιδιών.

Το ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) έγινε το Σάββατο (08.01) ενώ σήμερα (09.01 / 17:15) έχουμε το Βόλος – Παναθηναϊκός. Έτσι, πέντε αναμετρήσεις από τη συγκεκριμένη “στροφή” της Superleague 1 ήρθαν να προστεθούν στους αγώνες που αναβλήθηκαν το τελευταίο διάστημα, ανεβάζοντας τον συγκεκριμένο αριθμό στους 10.

Οι αγώνες που αναβλήθηκαν:

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (13η αγωνιστική): 12 Ιανουαρίου, 17:15

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός (14η αγωνιστική): Δεν έχει οριστεί

Βόλος – Απόλλων Σμύρνης (15η αγωνιστική): 19 Ιανουαρίου, 15:00

Ατρόμητος – Βόλος (16η αγωνιστική): Δεν έχει οριστεί

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (16η αγωνιστική): 12 Ιανουαρίου, 17:15

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (17η αγωνιστική): Δεν έχει οριστεί

Άρης – Ατρόμητος (17η αγωνιστική): Δεν έχει οριστεί

Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης (17η αγωνιστική): Δεν έχει οριστεί

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (17η αγωνιστική): Δεν έχει οριστεί

Παναιτωλικός – Λαμία (17η αγωνιστική): Δεν έχει οριστεί

Ο κίνδυνος να αυξηθούν τα… χρωστούμενα ματς στη Superleague 1 δεν αποκλείεται να αυξηθούν -λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων- γεγονός που θα φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την διοργανώτρια, προκειμένου να βρεθούν διαθέσιμες ημερομηνίες (μόλις τρία από αυτά έχουν οριστεί).

Η Superleague 1 θα δυσκολευτεί να βρει Τετάρτες για να χωρέσει τις αναμετρήσεις που εκκρεμούν, ειδικά για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ (συνεχίζουν τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας). Κάπως έτσι, μοιάζει αδύνατο η κανονική περίοδος να ολοκληρωθεί στις 6 Μαρτίου. Θυμίζουμε ότι το΄… χειμωνιάτικο Μουντιάλ του Κατάρ θα αλλάξει τον προγραμματισμό στα πρωταθλήματα της νέας σεζόν, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το πιο χαρακτηριστικό ματς είναι το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, που δεν μπορεί να διεξαχθεί πριν τον Μάρτιο Σε περίπτωση μάλιστα που ο «Δικέφαλος του Βορρά» προκριθεί στους «16» του Conference League, δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στις 10 και 17 Μαρτίου.

Αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης λόγω των υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων» στο Europa League και στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Κάπως έτσι, μοιάζει αδύνατο η κανονική περίοδος να ολοκληρωθεί στις 6 Μαρτίου. Θυμίζουμε ότι το… χειμωνιάτικο Μουντιάλ του Κατάρ θα αλλάξει τον προγραμματισμό στα πρωταθλήματα της νέας σεζόν, αλλά και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις