Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Superleague 1, Ολυμπιακός – Άρης 1-0: Νίκη «εκτόξευση» με Σισέ στο 1000ο του ματς στο πρωτάθλημα

Superleague 1, Ολυμπιακός – Άρης 1-0: Νίκη «εκτόξευση» με Σισέ στο 1000ο του ματς στο πρωτάθλημα
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα του Άρη με 1-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 13η αγωνιστική της Superleague και έκλεισε πρώτος και αήττητος τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αυξάνοντας περισσότερο τη διαφορά από την ΑΕΚ. 

Ένα γκολ του Σισέ με κεφαλιά στο 54ο λεπτό στάθηκε αρκετό για τον Ολυμπιακό ώστε να κάμψει την αντίσταση του Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»,σε ένα κλειστό ματς με ελάχιστες καλές φάσεις και να γιορτάσει με νίκη τη συμπλήρωση 1000 αγώνων στην πρώτη εθνική κατηγορία.

Στο +8 από την ΑΕΚ πλέον οι «ερυθρόλευκοι» που έκλεισαν αήττητοι τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Εκτός εξάδας, αλλά περιμένουν τι θα γίνει με το -6 οι Θεσσαλονικείς. 

Δείτε το LIVE του αγώνα ΕΔΩ

Το ματς

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Άρη να προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό πιέζοντας ψηλά στο γήπεδο, αλλά χωρίς να βρίσκει διαδρόμους προς την εστία του Βάτσλικ, επιδόθηκε σε γεμίσματα. Δεν ήταν πολύ διαφορετική η προσέγγιση των γηπεδούχων, που κινήθηκαν με τον ίδιο τρόπο, αφού ο Άρης ήταν καλά διαβασμένος, ενώ στη μοναδική φάση που ο Μασούρας κατάφερε να ξεφύγει στην πλάτη του Σάκιτς και να σκοράρει στο 13ο λεπτό, ήταν σε οριακή θέση οφσάιντ και το VAR ακύρωσε το τέρμα. 

Μοναδική αξιόλογη φάση πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, που ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, ήταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λόπεζ στο 30′ που βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ντένις. 

Εκ διαμέτρου αντίθετο ήταν το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να βάζει ένταση και ταχύτητα  δημιουργώντας άμεσα επικίνδυνες καταστάσεις.

Στο 48΄ η ωραία κίνηση του Λόπεζ και το σουτ του ίδιου έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Ντένις, στο 53΄ ο Αγκιμπού Καμαρά «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι από λάθος του Τζέγκο και στο επόμενο λεπτό, από εκτέλεση κόρνερ ο Σισέ σηκώθηκε ψηλότερα απ΄ όλους, νίκησε τον Μπράμπετς στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο Φάληρο, με το 4ο φετινό γκολ του στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα άλλη αξιόλογη φάση δεν σημειώθηκε στο ματς, με τον Άρη να προσπαθεί να απειλήσει να πατάει δύο φορές περιοχή με τον Σάκιτς να κάνει διαγώνια γυρίσματα, αλλά να μην έχει τελική στον στόχο και έτσι το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος. 

Οι συνθέσεις του αγώνα

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά (90΄+2 Ροντρίγκες), Μασούρας (82΄ Ονιεκούρου), Λόπες (83΄ Μ. Καμαρά), Ελ Αραμπί (84΄ Τικίνιο).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο (82΄ Ματίγια), Σάσα, Εντιαγέ (58΄ Γκάμα), Ματέο Γκαρσία (74΄ Λόπεθ), Μαντσίνι (74΄ Ιτούρμπε), Μπερτόλιο (58΄ Μάνος).

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις