Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Superleague 1: Ολυμπιακός και Άρης προηγούνται του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Superleague 1: Ολυμπιακός και Άρης προηγούνται του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Intime.gr

Βραδιά ντέρμπι στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί (21:30) την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Superleague 1. Νωρίτερα, όμως, θα έχουμε… δράση σε άλλα δυο γήπεδα, με τον Ολυμπιακό και τον Άρη να παίζουν σε Πειραιά και Τρίπολη, αντίστοιχα.

Πέραν του αθηναϊκού ντέρμπι (Παναθηναϊκός – ΑΕΚ), στο πρόγραμμα της ημέρας υπάρχουν δυο ακόμα αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική της Superleague 1.

Η… δράση ξεκινά στο “Καραϊσκάκης” (18:30). Λίγα 24ωρα μετά από την ήττα στις καθυστερήσεις στην έδρα της Ναντ (2-1) στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν το «τρίποντο» για να ανέβουν – έστω και προσωρινά – στην κορυφή, περιμένοντας κάποιο… δώρο από το “Απ. Νικολαΐδης”.

Απ’ τη μεριά τους, οι Θεσσαλοί θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον ΟΦΗ και να προκαλέσουν μια ακόμα εκτός έδρας “ζημιλά”, μετά τη νίκη που πήραν κόντρα στην ΑΕΚ.

Στην Τρίπολη (21:30), ο τοπικός Αστέρας φιλοξενεί τον Άρη, με τους Αρκάδες να έχουν 3/3 ισοπαλίες και τους Θεσσαλονικείς να παραμένουν με τον υπηρεσιακό Απόστολο Τερζή στον πάγκο τους.

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα στην Τούμπα (12/9, 19:00), με τον ΠΑΟΚ να κοντράρεται με τη Λαμία. Οι μεν Θεσσαλονικείς ευελπιστούν να κερδίσουν για τρίτη φορά στην έδρα τους, οι δε φιλοξενούμενοι να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στη σεζόν.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-1

Ιωνικός – Ατρόμητος 1-4

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

18:30 Ολυμπιακός – ΝΠΣ Βόλος

21:30 Αστέρας Τρίπολης – Άρης

21:30 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

19:00 ΠΑΟΚ – Λαμία

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις