Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague 1, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα πλάνα για την ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Superleague 1, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα πλάνα για την ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (03/10, 20:30, LIVE από το Newsit.gr) τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Superleague 1, σε μία πολύ σημαντική “μάχη” για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε απόλυτα ανοδική “τροχιά” μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο, καθώς έχουν 6/6 νίκες έκτοτε, σε Ελλάδα και Ευρώπη, την ώρα οι οι “πράσινοι” προέρχονται από την ευρεία νίκη επί του πρωτοπόρου Βόλου, έχοντας όμως ήδη δύο ήττες σε πέντε αγώνες.

Οι δύο ομάδες θα “παλέψουν” έτσι για τη νίκη, έχοντας πάντως και σημαντικές απουσίες, ειδικά οι φιλοξενούμενοι. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τέσσερις βασικούς, τους Διούδη, Κώτσιρα, Ιωαννίδη, Βέλεθ, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει τους τραυματισμούς των Εμβιλά και Ονιεκούρου, αλλά και την κόπωση του Ρέαμπτσιουκ.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί στο ντέρμπι με τον Βάτσλικ κάτω από τα δοκάρια και τους Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλο και Καρμπόβνικ στην άμυνα. Στο κέντρο ο Κούντε διεκδικεί μια θέση δίπλα στον Μπουχαλάκη, όπως και οι δύο Καμαρά, με τον Αγκιμπού να είναι υποψήφιος και για μία θέση στην επιθετική τριάδα.

Superleague 1, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με «κατασκόπους» το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης»

Εκεί σίγουρος είναι μόνο ο Μασούρας, αφού Τικίνιο και Ελ Αραμπί έχουν αμφότεροι πιθανότητες για τη βασική ενδεκάδα, όπως και ο Βαλμπουενά για τη μία θέση των εξτρέμ.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός θα έχει σίγουρα τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια του, με τον Ιταλό να κάνει ντεμπούτο μετά την ίωση του Διούδη. Στην άμυνα, ο Σάντσες θα πάρει τη θέση του Κώτσιρα και ο Σάρλια αυτή του Βέλεθ, ενώ οι Πούγγουρας και Χουάνκαρ θα είναι δίπλα τους.

Superleague 1, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι θα δείξει το ντέρμπι

Αλεξανδρόπουλος και Πέρεθ θεωρούνται σίγουροι για το κέντρο, με τον Καρλίτος και τον Βιγιαφάνιες να διεκδικούν τη θέση πίσω από τον επιθετικό. Αν παίξει εκεί ο Ισπανός, τότε στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μακέντα. Στα εξτρέμ, αριστερά θα είναι ο Βιτάλ και δεξιά ο Χατζηγιοβάνης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις