Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

Superleague 1, Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Ηπειρώτες από «ατσάλι» για Play Offs

Superleague 1, Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Ηπειρώτες από «ατσάλι» για Play Offs
ΦΩΤΟ Intime

Νίκη με άρωμα Play Offs πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την 22η αγωνιστική της Superleague 1.

O ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Σνάιντερ πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο και παρέμεινε στην εξάδα που οδηγεί στα PLay Offs, αναμένοντας πάντα την απόφαση για την αφαίρεση βαθμών με την οποία κινδυνεύει. Το ματς πάντως «σημαδεύτηκε» από τις εκδηλώσεις οπαδών και παικτών στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού.

Ο Παναιτωλικός επιχείρησε από την αρχή του ματς να απειλήσει, έχοντας κύριο εκφραστή των επιθέσεων του τον Καρέλη. Σταδιακά, όμως, ο ΠΑΣ άρχισε να ελέγχει το κέντρο, ανέβασε ταχύτητα, βρήκε τις αντεπιθέσεις και με τέσσερις τελικές πάλεψε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Μπαρμπόσα είπε ισάριθμες φορές «όχι», με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να ολοκληρωθεί με το σκορ ισόπαλο 0-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πιο κινητικοί, αλλά είχαν πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Ο ΠΑΣ, πάντως, είχε την ψυχραιμία και την υπομονή και γρήγορα… χαμογέλασε, όταν στο 63΄ άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, μετά από σουτ του Καραχάλιου έξω από την περιοχή, ο Μελίσσας απέκρουσε, αλλά ο Σνάιντερ πήρε το… ριμπάουντ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε να αντιδράσει, προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές, αλλά δεν βρήκε το γκολ της ισοφάρισης και πλέον οι Αγρνιώτες ξεχνούν οποιαδήποτε σκέψη για συμμετοχή στα Play Offs αι στρέφονται στη ρεβάνς του των πρημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την Τετάρτη (9/2).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Λιούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες (72΄ Μαρτενσον), Αντούνες, Μπαρμπόσα (72΄ Νταγκό), Ντουάρτε (83΄ Βργκοτς), Μεντόσα (56΄ Μόρσεϊ), Καρέλης (72΄ Ντίας).

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Λιάσος, Σνάιντερ (79΄ Οικονομόπουλος), Μίνα (58΄ Λώλης), Περέα (90+4΄ Παντελάκης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις