Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Superleague 1, ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης: Με Κούρτιτς οι επιλογές του Λουτσέσκου

Superleague 1, ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης: Με Κούρτιτς οι επιλογές του Λουτσέσκου
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 8η αγωνιστική της Superleague 1 και σε αυτή βρίσκεται και ο Γιάσμιν Κούρτιτς, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πλέον να αντιμετωπίσει μόνο τις σταθερές απουσίες των Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ολιβέιρα, με τους δύο πρώτους να αναμένονται πια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου (30.10, 19:30) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2021-22.

Την Παρασκευή (29.10) το αγωνιστικό τμήμα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, με μία προπόνηση που αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης και τις στατικές φάσεις.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ολιβέιρα, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε θεραπείες.Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακοίνωσε τις επιλογές του οι οποίες αποτελούνται από τους:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις