Site icon NewsIT

Superleague 1, ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Με νέα νίκη στην Τούμπα πλησίασε την Ευρώπη

11.05.2022 | 20:29
Superleague 1, ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Με νέα νίκη στην Τούμπα πλησίασε την Ευρώπη

Ο Άρης νίκησε και πάλι -φέτος- τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με το γκολ του Καμαρά (1-0) και θα υποδεχθεί την ερχόμενη αγωνιστική των play out της Superleague 1 την ΑΕΚ με σκοπό να “κλειδώσει” το ευρωπαϊκό του “εισιτήριο”. Χωρίς “τρίποντο” έμεινε ο “δικέφαλος του Βορρά” φέτος κόντρα στους “κίτρινους”, ενώ συμπλήρωσε 10 ματς χωρίς νίκη, επίδοση που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

ΠΑΟΚ και Άρης έδειξαν διάθεση να παίξουν επιθετικά, από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσαν να έχουν καλή ανάπτυξη και να δημιουργήσουν. Πάντως, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειξαν να πλησιάζουν με μεγαλύτερη ευκολία τα αντίπαλα καρέ.

Οι “κίτρινοι” έγιναν πιο κινητικοί στη συνέχεια -αλλά για λίγα λεπτά- ενώ ο ρυθμός του “δικέφαλου του Βορρά” έπεσε. Πέρα από τα δυο σουτ που έκαναν Τσιγγάρας και Μουργκ στο 6′, το παιχνίδι δεν είχε άλλες φάσεις στο πρώτο του ημίχρονο. Οι προσπάθειες των δυο ομάδων έμειναν ημιτελείς.

Ο Άρης μπήκε καλά στην επανάληψη και είδε στο 49′ τον Σούντγκρεν να στέλνει την μπάλα -με μακρινό σουτ- για λίγο άουτ. Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πίεση και δεν μπόρεσε να κυκλοφορήσει την μπάλα για να την “σπάσει”. Στο 63′ ο Μαντσίνι έβγαλε την κάθετη μπαλιά, ο Καμαρά “τσίμπησε” την μπάλα στο τάκλιν του Ίνγκασον, βγήκε τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη, από θέση δεξιά και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε αλλαγές (Σβαμπ αντί Τσιγγάρα, Σοάρες αντί Μουργκ, Μιτρίτσα αντί Τέιλορ) και ο ΠΑΟΚ έγινε πιο επιθετικός. Ο Άρης όμως έδειξε να… αντέχει στην πίεση του “δικέφαλου του Βορρά”, με τον Χέρμαν Μπούργος να κάνει και αυτός διορθωτικές κινήσεις (πέρασε μέχρι και 3ο κεντρικό αμυντικό, τον Δεληζήση). Οι γηπεδούχοι έκαναν πολλά γεμίσματα -παίζοντας με Άκπομ και Τσόλακ- αλλά οι “κίτρινοι” έδιωξαν τις μπαλιές και έφτασαν τελικά στο “διπλό”.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version