Αθλητικά

Άρης – Μπούργος: Απίθανη ατμόσφαιρα των φίλων των κιτρίνων και «βροχή» από χαρτάκια στο Αλεξάνδρειο

Ο Ρίτσαρντ Σιάο συμμετείχε στο τελετουργικό κατά τη διάρκεια του τζάμπολ της αναμέτρησης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Άρης έκανε το εντός έδρας ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν με τον κόσμο να γεμίζει το Αλεξάνδρειο και να δημιουργεί μία απίθανη ατμόσφαιρα στο τζάμπολ της αναμέτρησης με την Μπούργος για το Eurocup.

Στο Αλεξάνδρειο για το ματς του Άρη με την Μπούργος έδωσε το παρών ο Νίκος Γκάλης και ο Ρίτσαρντ Σιάο, με τον πρώτο να γνωρίζει απίθανη αποθέωση από τους φίλους της ομάδας και τον δεύτερο να συμμετέχει στο τελετουργικό πετώντας χαρτάκια μαζί με τους οπαδούς των κιτρίνων.

Ο Σιάο στο Αλεξάνδρειο κατά τη διάρκεια του τελετουργικού με τα χαρτάκια/ (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η εικόνα με το Αλεξάνδρειο γεμάτο από χαρτάκια στο παρκέ είναι συνηθισμένη για τους φίλους του Άρη, όμως η έλευση του Βασίλη Σπανούλη και το κατά πολύ πλουσιότερο από τα προηγούμενα χρόνια ρόστερ έχει φέρει μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Ο αγώνας ξεκίνησε με 23 λεπτά καθυστέρηση, καθώς χρειάστηκε πολλή ώρα για να καθαριστεί το παρκέ και να δοθεί η έγκριση των διαιτητών για να συνεχιστεί το ματς, που σταμάτησε στο 09:58′.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα