Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Superleague 1, Βόλος – ΟΦΗ 0-2: Δοκάρια, γκολάρες από Τοράλ και νίκη στο Πανθεσσαλικό

Superleague 1, Βόλος – ΟΦΗ 0-2: Δοκάρια, γκολάρες από Τοράλ και νίκη στο Πανθεσσαλικό

Ο ΟΦΗ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στη φετινή Superleague 1 και νίκησε τον Βόλο μέσα στο Πανθεσσαλικό με 2-0, σε ματς για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 5 δοκάρια στην αναμέτρηση – Δυο υπέροχα γκολ από τον Τοράλ.

Ο ΟΦΗ πέτυχε έτσι την τρίτη του νίκη στη φετινή Superleague 1 (δεύτερη εκτός έδρας) και προσπέρασε τον Βόλο (έφτασε ους 15 βαθμούς και στο +1 από τους γηπεδούχους).

Ο ΟΦΗ ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του.
Στο 7′ ο Κλέιμαν σταμάτησε σουτ του Λάμπρου, ενώ στο 8′ οι Κρητικοί είχαν διπλό δοκάρι.Ύστερα από την εκτέλεση κόρνερ, ο Τοράλ, σε πρώτο χρόνο, έστειλε με γυριστό σουτ την μπάλα στο δεξί δοκάρι, με τον Μεγιάδο να παίρνει το «ριμπάουντ» και να βρίσκει και πάλι το οριζόντιο.

Στο 12′ ο ΟΦΗ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Τοράλ, ο οποίος νίκησε τον Κλέιμαν με εντυπωσιακό σουτ.

Οι Κρητικοί ήταν ασταμάτητοι και στο 17′ ο Γκαγιέγκος σημάδεψε για τρίτη φορά τα δοκάρια του Βόλου, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Καμάου έχασε το… άχαστο σε κενή εστία.

Τα δοκάρια συνεχίστηκαν για τον ΟΦΗ, με τον σκόρερ Τοράλ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι στο 38′.

Το 0-1 στο πρώτο ημίχρονο αδικεί τους Κρητικούς, οι οποίοι είχαν τέσσερα δοκάρια και μία ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Καμαού για να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ βρήκε και δεύτερο γκολ. Ο Τοράλ έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν για το 0-2, αυτή τη φορά με μονοκόμματο σουτ με το δεξί.

Στο 57′ ο Μπαρτόλο προσπάθησε να βάλει και πάλι τον Βόλο στο παιχνίδι, αλλά ο Βάτερμαν σταμάτησε την κεφαλιά του.

Στο 68′ ο Βόλος έχασε ακόμα μία ευκαιρία, με τον Πασαλίδη να διώχνει πάνω στη γραμμή και να καθαρίζει την επικίνδυνη φάση μπροστά από την εστία του Βόλου.

Ο Βόλος προσπάθησε στη συνέχεια να δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, αλλά στο 76o Φαν Βέερτ είχε δοκάρι, μετά από κοντινή κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι έδειξαν επιμονή για το γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις