Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Superleague 1: Υποβιβάστηκε ο Απόλλων Σμύρνης – Η Λαμία του έδωσε τελειωτικό «χτύπημα» και παίζει στα μπαράζ

Superleague 1: Υποβιβάστηκε ο Απόλλων Σμύρνης – Η Λαμία του έδωσε τελειωτικό «χτύπημα» και παίζει στα μπαράζ
Intime.gr

Πλέον, δεν έχει ούτε μαθηματικές ελπίδες παραμονής. Ο Απόλλων Σμύρνης έφερε 0-0 με την Λαμία στο “Γ. Καμάρας” και μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των play out της Superleague 1 υποβιβάστηκε στη Superleague 2. Στη διαδικασία των μπαράζ παραμονής η ομάδα της Φθιώτιδας. Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος.

Η Λαμία πήρε την ισοπαλία (0-0) στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε ματς για την 6η αγωνιστική των play out της Superleague 1 και θα διεκδικήσει την σωτηρία της στα μπαράζ, κόντρα σε Λεβαδειακό ή Βέροια.

Με μόλις 21 βαθμούς (στο -4 από την ομάδα της Φθιώτιδας) και με μια αγωνιστική να απομένει, ο Απόλλων Σμύρνης υποβιβάστηκε η και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία.

Στο 44′ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με την κεφαλιά του Βασίλη Βιτλή να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Σαράνοφ. Αυτή ήταν και η κορυφαία φάση του αγώνα.

Παναιτωλικός – Βόλος 0-0

Σε μία αναμέτρηση δίχως βαθμολογικό κίνητρο, Παναιτωλικός και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0), στο Αγρίνιο. Καλύτερη η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, δεν μπόρεσε να βρει τρόπο για να «νικήσει» τον Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κράτησε το βαθμό για τους Θεσσαλούς του Κώστα Μπράτσου που παρατάχθηκαν με μόλις 15 παίκτες.

Στο 87′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Ντουάρτε. Οι δυο ομάδες παραμένουν ισόβαθμες στους 37 βαθμούς.

Ατρόμητος – Ιωνικός 0-1

Η μοναδική αναμέτρηση της αγωνιστικής των play out που είχε νικητή. Ο Ιωνικός “έσπασε” το αήττητο του Ατρομήτου στα play out, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0.

Η υπέροχη εκτέλεση φάουλ ου Αίας Αοσμαν στο 68 (είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα) έδωσε το… τρίποντο στην ομάδα της Νίκαιας. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο ο Ευθύμης Κουλούρης έστειλε στο 78΄ την μπάλα να σταματήσει στη ρίζα της δεξιάς δοκού της εστίας του Νέιτς Βίντμαρ, σε εκτέλεση πέναλτι.

Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Ιωνικό να φτάνει τις οκτώ νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια του και να ανεβαίνει – έστω και προσωρινά – στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος.

Περισσότερα σε λίγο…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις