Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ψάχνουν αντίδραση – Για τη συνέχεια του αήττητου ο Ολυμπιακός

Superleague: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ψάχνουν αντίδραση – Για τη συνέχεια του αήττητου ο Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ Intime

Το κυρίως «πιάτο» της 20ης αγωνιστικής της Superleague «σερβίρεται» σήμερα (31/1) με μεγάλες «μάχες» σε Ιωάννινα, Κρήτη, Τούμπα και Ριζούπολη.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστική της Superleague ανοίγει σήμερα στις 15:00 στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου Η ΑΕΚ με αντίπαλο τον ΟΦΗ μετά την «σφαλιάρα» από τον ΠΑΣ μέσα στο ΟΑΚΑ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και παράλληλα να βρεθεί μόνη δεύτερη στη βαθμολογία μετά την ήττα του Άρη από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στις 17:15 έχουμε δύο παιχνίδια. Ο ΠΑΣ υποδέχεται στα Γιάννενα τον Ατρόμητο και ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ, θέλει να συνέλθει μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ενώ ο Παναιτωλικός ψάχνει βαθμούς για να ξεφύγει από την «επικίνδυνη ζώνη». Την ίδια ώρα στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ θέλει να απομακρυνθεί περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις, κόντρα στον Ατρόμητο που παίζει το τελευταίο του χαρτί για να μείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην 6η θέση που οδηγεί στα Play Offs.

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας είναι εκείνο του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αήττητοι και στα 21 τελευταία για το πρωτάθλημα, μετά την ήττα τους στο Φάληρο από τον ΠΑΟΚ στα περσινά Play Offs, στις 12 Ιουλίου 2020 και βρίσκεται 12 βαθμούς μπροστά από τον Άρη, 14 από την ΑΕΚ και 15 από τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να διατηρήσουν το αήττητο που τον οδηγεί προς την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος Ελλάδας.

Το σημερινό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

ΟΦΗ – ΑΕΚ (15:00) LIVE από το Newsit.gr

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (17:15) LIVE από το Newsit.gr

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος (17:15)

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός (19:30) LIVE από το Newsit.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις