Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Superleague: Φινάλε στα play off! Ερυθρόλευκη φιέστα – «Σφραγίζεται» η 2η θέση

Superleague: Φινάλε στα play off! Ερυθρόλευκη φιέστα – «Σφραγίζεται» η 2η θέση

Το μίνι πρωτάθλημα των play off ολοκληρώνεται, με τον Ολυμπιακό να δίνει ντέρμπι στην έδρα του με την ΑΕΚ, λίγο πριν γιορτάσει το 45ο του πρωτάθλημα με τη φιέστα που οργάνωσε. Ο ΠΑΟΚ θέλει να “κλειδώσει” και μαθηματικά τη δεύτερη θέση στη Superleague. Πρόβα… τελικού Κυπέλλου θα κάνει η Ένωση στο “Καραϊσκάκης”, την ώρα που ο Γιώργος Δώνης θα κάθεται για τελευταία φορά στον πάγκο του Παναθηναϊκού, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Η Superleague κατάφερε να… επιστρέψει μετά το lock down του κορονοϊού και απόψε θα έχουμε την ολοκλήρωση της με την τελευταία αγωνιστική των play off.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνδυάσει τη λαμπερή φιέστα που ετοιμάζει για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία του με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, μια εβδομάδα πριν από τον μεταξύ τους τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Superleague: Υποβιβάστηκε ο Πανιώνιος! Η Ξάνθη στα μπαράζ (videos)

Η ΑΕΚ αποφάσισε να μην κάνει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θέλει να δείξει ένα καλό… πρόσωπο στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να πάει με καλή ψυχολογία στον τελικό που -αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή- θα γίνει στη Ριζούπολη. Φυσικά, το “διπλό” σε συνδυασμό με ήττα του “δικέφαλου του Βορρά” από τον Άρη, θα της δώσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και δεν έχει καμία… όρεξη να κάνει τέτοιο ανέλπιστο δώρο στην ΑΕΚ, χάνοντας μάλιστα εντός έδρας από τον Άρη.

Για το γόητρο, αλλά και για τον Γιώργο Δώνη (θα είναι ο τελευταίος του αγώνας στον πάγκο του Παναθηναϊκού), το “τριφύλλι” υποδέχεται τον τελευταίο των play off, ΟΦΗ

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής των Play Off:

Κυριακή 19 Ιουλίου

20:00 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΑΕΚ (NS1)

20:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Άρης (PAOK TV)

20:00 Ολυμπιακό Στάδιο, Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (NS2)

Η βαθμολογία των Play Off:

1. Ολυμπιακός 88 71-16

2. ΠΑΟΚ 72 58-29

3. ΑΕΚ 69 59-29

4. Παναθηναϊκός 55 40-30

5. Άρης 41 48-51

6. ΟΦΗ 36 41-53

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις