Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Superleague: “Με ψήφισαν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες” είπε ο Κούγιας (video)

Superleague: “Με ψήφισαν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες” είπε ο Κούγιας (video)

Η Superleague ανέδειξε νέο πρόεδρο τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να επικρατεί στη σχετική ψηφοφορία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

Στο Δ.Σ. της Superleague έγινε μάλιστα “μάχη” για την ανάδειξη του νέου προέδρου, αφού οι ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου “μοιράστηκαν” στην ψηφοφορία, με τον Μπουτσικάρη να παίρνει 8 ψήφους (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Ξάνθη, Λαμία, Παναιτωλικός και Βόλος), τον Κούγια 6 (Λάρισα, Άρης, Πανιώνιος, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης) και τον Αστέρα Τρίπολης να ψηφίζει λευκό.

Ο Μπουτσικάρης νέος πρόεδρος της Superleague – “Μάχη” στην ψηφοφορία

Την ψηφοφορία σχολίασε αμέσως μετά ο Αλέξης Κούγιας, σε παρέμβασή του για άλλο θέμα στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Εμένα με ψήφισαν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες”.

Στο Δ.Σ. της Superleague κι ο Αλαφούζος μετά από πέντε χρόνια (pics)

Βγαίνοντας από τα γραφεία της Superleague δε, ο “ισχυρός άνδρας” της ΑΕΛ πρόσθεσε: «Είναι από τις χειρότερες μέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ντρέπομαι για την στάση του ΟΦΗ. Εμένα με ψήφισαν πραγματικοί ιδιοκτήτες και όχι παράγοντες ομάδων. Ξέρουμε ότι η Ξάνθη ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Είχα ένα επεισόδιο με τον κύριο Αλαφούζο που θέλει να πουλήσει μετοχές του ΣΚΑΙ στον κύριο Σαββίδη και να του δώσει το μάνατζμεντ του OPEN. Αυτή η περίεργη συμμαχία Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα καταρρεύσει στο πρώτο πέναλτι. Σε έναν μήνα μπορεί να ξαναέχουμε εκλογές με τις ομάδες που μπορεί να υποβιβαστούν και με αυτές που θα ανέβουν και είναι πιθανόν να είμαι εγώ πρόεδρος». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις